Харкiв

18:36
З Харкова в зону АТО 4 лютого вирушали 30 бійців харківського спецбатальйону міліції.
12:15
Голова держави Петро Порошенко закликав жителів Харкова бути пильними, адже все ще є ті люди, які збираються тут влаштувати розвиток подій, як в Донецькій та Луганській областях. Як повідала прес-служба Порошенка, про це він сказав на зустрічі з активом Харківського регіону.
11:52
Таку пропозицію висунув Державний концерн "Укроборонпром". Саме він збирається наростити виготовлення практично в двадцять п’ять разів українських танків - з п’яти до ста двадцяти одиниць щорічно. Таку новину розмістили на сайті "Укроборонпрома", про це повідав генеральний директор концерну Роман Романов.
11:37
Харківський завод імені Фрунзе виготовив першу партію систем огорожі для проекту "Стіна" на кордоні з Росією. Як повідомили "SQ" на підприємстві, випущені 4,3 км огорожі, замовником якої виступила прикордонна служба.
11:02
Того, хто був за кермом автівки Range Rover, заарештували. Представники Червонозаводського суду міста обрали для підозрюваного покарання у формі – утримувати протягом двох місяців винуватця ДТП під вартою. Паралельно суд призначив запоруку на суму більше півмільйона гривень. Про це повідали "SQ" в прокуратурі регіону.
10:39
Ігор Райнін відзначив, що буде продовжена робота з укріплення обороноздатності Харківської області.
21:33
Петро Порошенко представив активу Харківської області нового губернатора, екс-заступника АП Ігоря Райніна.
14:59
Вирок Ользі Воржеїновій, яка в квітні 2014 року била ногами пораненого активіста Євромайдану, Дзержинський райсуд Харкова винесе 9 лютого. Сьогодні в суді завершилися дебати сторін.
13:15
"Укрзалізниця" змінила маршрут руху декількох потягів і скоротила кількість зупинок, які вони роблять в дорозі. Як відзначається на сайті УЗ, це пов'язано зі зменшенням пасажиропотоку і для скорочення витрат.
13:06
Президент України Петро Порошенко приїде до Харкова в другій половині дня. Він збирається зустрітися з представниками місцевої влади і активом області.