Харкiв

11:34
Найближчими днями в Харкові зіпсується погода. Дощ, ожеледь і налипання мокрого снігу помітно утруднить життя автовласників і пішоходів і може призвести до ДТП.
10:59
26 січня харків’яни приєдналися до всесвітньої акції в підтримку української льотчиці Надії Савченко.
21:22
26 січня в приміщенні ХОДА відбулася прес-конференція під назвою «Чи повернеться Юрій Шевельов до Харкова?», в якій взяли участь громадські та культурні діячі міста.
20:14
У Харкові перед консульством Росії на Ольмінського, 22, 26 січня близько ста активістів провели акцію на підтримку Надії Савченко.
20:04
Сьогодні минає тиждень з дня вбивства бізнесмена і адвоката Олександра Грузкова. На тлі галасу, що піднявся, навколо вибуху біля будівлі Московського райсуду і відразу трьох сесій міської ради за три дні (факт сам по собі унікальний), а також призначення нового головного податківця області і доки непризначення (принаймні офіційно) нового губернатора, про розстріл харківського підприємця біля під'їзду свого дому майже забули.
19:40
Група харків'ян провела цікавий експеримент. 23 січня, після повідомлення про посилення заходів безпеки в Харкові, активісти завантажили в автомобіль макети зброї і вибухівки і відправилися "інспектувати" блокпости навколо міста
12:29
24 січня в Харківському національному університеті ім. В.Н Каразіна стартував третій обласний етап Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика.
12:10
25 січня на площі Свободи відбулося традиційне недільне віче, яке завершився ходою до консульства Російської Федерації.
17:35
26 січня у Вищому Спеціалізованому Суді України за ініціативою BNP Paribas Укрсіббанк відбудеться ще одне засідання з суперечки "Укрсіббанку" із засновниками Групи компаній АІС.
13:19
Нещодавно цей чоловік розповів про новий зведений злітний майданчик на території зооветакадемії (ділянка, яка знаходиться неподалік від Росії) та людей, які заплутані в цій справі. Нещодавно Грицаєнко одержав позов суду про спростування недостовірної інформації від керівника зооветакадемії Головка Валерія. Суд виніс рішення на користь Грицаєнка. Після цього на квартиру Сергій Грицаєнка напали.