Харкiв

15:48
У центрі зайнятості Харкова пропонують військові професії для тих, хто не має роботи.
13:56
Анатолій Дмитрієв повідав результати збільшення патрулювання в Харкові у рамках АТО.
13:24
Це сталося в Ізюмській міжрайонній прокуратурі. Відбулося все в ніч з двадцять третього на двадцять четверте січня.
10:52
Ректор зооветакадемії програв суд активістові, жителеві Малої Данилівки Сергію Грицаєнку. Про це сам Грицаєнко написав на своїй сторінці у Фейсбук.
21:24
День Соборності (Злуки) вшанували в Лозовій. 22 січня 2015 року на урочистому заході зібралося близько сімдесяти людей. З нагоди видатної дати завітали представники міської та районної політичної партії «ВО «Свобода» та «ВО «Батьківщина», а також члени громадських організацій: волонтери, «Жіночий легіон», Центр громадських ініціатив «Народна дія» та «Самооборона».
19:08
23 січня в харківській Міськраді пройшла позачергова сесія, де депутати розглянули проблеми примусової «люстрації» можновладців.
16:41
Справа відносно одного з координаторів сепаратистського руху в Харкові Юрія Апухтіна передана до суду.
16:25
Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для лідера сепаратистської організації "Ісход" Олега Новікова.
16:19
За інформацію про організаторів і виконавців вибуху перед Московським райсудом Харкова призначена винагорода в 500 тисяч гривень.
14:41
Конференція відбудеться 26 січня, в понеділок, о 14.00. Місце проведення - прес-центр Харківської обласної державної адміністрації.