Харкiв

23:05
15 січня харківські активісти зібралися напроти російського консульства, щоб виразити свій протест проти несправедливості судової системи Російської Федерації.
19:53
Таке рішення підтримало 96 депутатів. Документ створили, враховуючи дотації та цільові субвенції. Усього 6 млрд 299 млн 710,5 тисяч грн. за витратами.
18:55
Четверта хвиля мобілізації, яка почнеться в Харкові 20 січня, призве в ряди української армії більше тисячі харків'ян. У першу чергу військкомати надаватимуть перевагу водіями вантажівок і автобусів, танкістам,гранатометникам, снайперам, пілотам, розповів заступник військового комісара Харківської області Ю. Калгушкін. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
15:35
Тексти колядок хлопці вигадали і написали самі. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:03
Харківське КП "Жилкомсервіс" обслуговуватиме селище модульних будиночків, в яких заселили біженців із зони АТО.
19:15
Триста сімдесят чотири людини, з яких двісті дві дитини і двадцять два інваліди, вже отримали документи на поселення у будиночках-модулях.
17:18
Він не платить аліменти і до того ж ще викрадає чужі автомобілі. За таке порушення людині світить близько п'яти років в'язниці. Недалеко від міста міліціонери зловили чоловіка, який забрав машину "ВАЗ 212140", що належала підприємству в Лозовій.
16:55
Патріотично налагоджені харків'яни, обурені свавіллям судової влади Росії, проведуть масову акцію протесту під будівлею консульства на Ольмінського. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:01
Почувши рев електросирен "Увага всім!" харків'янам дуже важливо зберігати спокій і не панікувати. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:54
Салтівський хлібзавод обіцяє харків'янам і далі пекти так звані "соціальні" сорти хліба, незважаючи на збитковість. Повідомляє сайт «Восточний дозор» з посиланням на «SQ».