Харкiв

18:27
Усе трапилося в центрі міста в кав’ярні «Нью Хата», в саду Шевченка. В двадцять хвилин на шосту вечора пролунало відразу два вибухи.
18:20
Увечері 2 січня в Саду Шевченка в Харкові загорілося кафе «Нью Хата». Очевидці повідомляють, що чули вибух. На місці працюють рятувальники і міліція. Інформацію про подію в міліції отримали о 17.25. За однією з версій, вибухнув газовий балон. Почалася пожежа.
17:11
З 1 січня 2015 року студенти ВИШів міста користуватимуться підземкою без пільг і платитимуть за проїзд повністю – 3 гривні. Повідомляє сайт «Статус кво». Бюджет міста на 2015-й вже ухвалили, в міському гаманці не передбачили проїзд для студентів ВИШів з 50-процентною знижкою. Ректорам ВИШів про це вже відправили листи, - відзначили в управлінні.
11:21
Харків'яни зможуть розпочати новий рік з карнавальної ходи. Перший всеукраїнський фестиваль вуличного мистецтва стартує якраз після нового року: 2 січня, о 16:00 в ТРЦ "Дафі". Учасники фестивалю - міми, "живі скульптури", клоуни, фокусники - пройдуть різнокольоровим парадом-аллє по коридорах торговельно-розважального центру, заполонять ліфти і ескалатори.
17:16
Харківські служби таксі збільшили розцінки на свої послуги в середньому в півтора рази у зв'язку із складними погодними умовами. Про це розповів голова Харківського обласного відділення профспілки таксистів України Сергій Старцев. Передає сайт «Статус кво».
14:13
Через прихід балканського циклону в Харкові і області відзначені сильні опади, заметіль, вітер до 19 м/с. Про це повідомили в Харківському центрі гідрометеорології. Висота снігу в Харкові - до 20 см, в області - до25 см.
18:24
З Харківського центрального універмагу (пл. Рози Люксембург, 1/3) сьогодні, 29 грудня, евакуювали покупців і продавців. Про це повідомляє "SQ". Евакуація була пов'язана з тим, що в будівлі виявили підозрілий згорток.
18:13
У харківські мережі супермаркетів завезли першу партію гречаної крупи з Аграрного фонду України. Її ціна складе 14,5 грн за кілограм, що є нижче від середньої по області. Про це повідомив сайт Харківської облдержадміністрації з посиланням на заступника голови ХОГА Юлію Світличну.
13:49
28 грудня на недільному віче говорили про заборону використання фейерверк та петард.
13:22
На Зміївській ТЕС (Харківська обл.) зупинився єдиний енергоблок, який праюцвав. Передає сайт "SQ", його кореспондентам про це повідомили на електростанції. Енергоблок, що зупинився, ремонтуватимуть, а доки - почали запуск іншого, такої ж потужності.