Харкiв

18:19
Неподалік будівлі міськвиконкому в одній із аптек, де сховався один з тутешніх депутатів, представники Євромайдану поставили бак для сміття. Повідомляє сайт «Укрінформ».
16:01
24 грудня громадські активісти Харкова пікетували сесію Міської ради. Вони вимагали дозволити представникам громади бути присутніми на сесії.
14:17
23 грудня під стінами Ленінського районного суду оприлюднили висновок Харківського люстраційного комітету щодо судді Лідії Іванісової.
21:10
24 грудня громадська організація «Східний корпус» разом з іншими харківськими активістами проведе пікет на встановленому ними блокпосту (Салтівка, вул. Командарма Корка, Циркуни).
20:16
22 грудня в незалежному культурному центрі «Indie» відбулися установчі збори з приводу майбутніх тренінгів по інформаційній безпеці.
20:05
Попит на відпочинок за кордоном у Харкові впав майже втричі в порівнянні з минулим роком. Про це повідали експерти турагенцій міста. Передає сайт «Статус Кво».
19:18
Електроенергія без перебоїв під час віялових відключень постачатиметься до закладів освіти, культури, спорту та охорони здоров’я. Про це повідали в харківській мерії під час наради з директорами департаментів виконкому. Під час заходу говорили, що світло не будуть вимикати у відділеннях лікарень та інших закладів охорони здоров’я, де людям надають невідкладну медичну допомогу. Повідомляє сайт "Новости Харькова".
16:15
Музику обміняють на зимові шкарпетки. Гурт «Вулиця Курзу», Morj, «Собаки у космосі», Місько Барбара та Сергій Жадан проведуть благодійний захід «Армія подарунків». Відбудеться все двадцять дев’ятого грудня о дев’ятнадцятій годині вечора в арт-клубі «Інді».
21:28
Таку новину повідали в «Харківобленерго». Графік вже опублікували на сайті підприємства. Повідомляє сайт «Укрінформ».
13:45
«Віртуози Слобожанщини» зіграли напередодні новорічних свят прямо в приміщенні Південного вокзалу. Двадцять першого грудня академічний оркестр філармонії дав концерт на чолі з диригентом Тарасом Куценком. Люди могли послухати класичну музику видатних майстрів звуку з усього світу. Повідомляє сайт «Статус Кво».