Харкiв

19:37
Харківські бізнесмени разом з громадськими активістами провели пікет у будівлі Головного управління Міндоходів на Харківщині (вул. Пушкінська, 46). В акції взяли учать близько тридцяти осіб, люди тримали в руках плакати «Амністію для бізнесу», «Стоп диверсії проти економіки», «Ні корупції в Україні».
18:30
14 грудня на традиційному недільному віче вкотре обговорили питання суспільної безпеки .
10:42
На Харківщині загинули на водоймі діти. Троє малюків потрапили під кригу. Їм було по чотири, шість та вісім років. Врятувати малечу не вдалося. Інформує сайт Харків коментарі.
18:16
У місті сьогодні навчали помічати підозрілі предмети, продемонстрували, як вигладають динаміти, гранати, а також інші військові атрибути. У такому дусі сьогодні пройшло звичайне віче на майдані Свободи.
16:17
У середині наступного тижня до Харкова прибуде сорок машин з допомогою із Польщі. Передає сайт УНН.
15:51
Харківські владники виділили більше сотні білбордів для розташування соцреклами проти актів тероризму. Таку новину повідав Андрій Саленко, начальник відділу УСБУ на Харківщині. Передає «Укрінформ».
14:38
П'ятеро активістів 14 грудня провели акцію "Зігрій солдата АТО". Молоді люди тримали плакати "Холодно? А солдатам в окопах?" та збирали кошти, які мають піти на шкарпетки та рукавиці для українських бійців.
12:31
Депутати ВР хочуть якомога швидше дізнатися причини нерозслідування справи Кернеса. Його підозрюють у побитті та тортурах представників харківського євромайдану. Вчора парламентарі підтримали відповідний запит до Генеральної Прокуратури України з приводу цього питання. Повідомляє сайт My Kharkov.info.
12:18
Така риба з «сюрпризом» продається в магазині «Клас», що на Олексіївці. Про це сайту My Kharkov.info розповів місцевий мешканець.
12:06
Гроші одержать семеро людей, які постраждали в пабі на Римарській. «Громадянам, які під час вибуху опинилися в рок-пабі «Стіна» та постраждали в результаті нього, виділяється допомога на проходження лікування, це п’ятдесят сім з половиною тисяч гривень», - говорять у прес-службі ХОДА. Повідомляє сайт iPress.