Харкiв

20:41
12 грудня в харківській ОДА перед громадськістю був представлений Громадський штаб оборони Харківської області.
18:25
На неї натрапили працівники СБУ. Її затримали прямо на пункті пропуску «Гоптівка». «Псевдо-мінерка» хотіла перетнути кордон та поїхати в Росію. Повідомляє сайт «Слобідський край».
18:10
Його презентували сьогодні, дванадцятого грудня, в обласній державній адміністрації. Рішення про створення штабу ухвалено уповноваженими представниками харківського євромайдану, благодійного фонду «Мир та порядок», волонтерської групи «Help Army», громадянської організації «Самопоміч». Повідомляє сайт "Статус Кво".
17:57
Таксисти Харкова збираються у півтора рази підвищити тариф на перевезення пасажирів тридцять першого грудня і першого січня. Таку новину повідав Сергій Старцев, голова обласного відділення профспілок таксистів України. Повідомляє сайт Статус Кво.
17:46
Прокуратура вже завершила розслідування. Повідомляє сайт «Новый регион».
17:20
А все тому, що «Харківобленерго» поновила постачання електрики на лінії. Повідомляє сайт Україна Комунальна.
18:56
Харківські автолюбителі оригінальним способом хочуть висловити свою думку відносно підвищення вартості палива: 24 грудня в місті на час зупиняться всі авта. Повідомляє mykharkov.info, інформація про такий протест активно розповсюджується в соцмережах.
19:42
У Харкові та Одесі знову можуть виникнути теракти. Таким чином хочуть залякувати людей, кажуть в СБУ. Повідомляє сайт «Ультрамир».
19:21
Сьогодні після обіду знеструмили проспект Гагаріна. Повідомляє сайт «Статус кво».
18:55
Аварія трапилася через витік газу сьогодні. Все це стосується Північної Салтівки (Київський район міста). Витік відбувся на газопроводі середнього тиску. Про це повідомив «Харківміськгаз» в «Статус кво». Відразу в житлові будинки району та котельню, яка їх опалює, припинено було постачання газу. Зараз над усуненням витоку газу працюють працівники профільної служби.