Харкiв

15:59
Президент Порошенко завітав на Чугуївщину (Харківська область) та вручив з нагоди Дня ЗСУ військовим сто машин техніки. А саме вояки отримали самохідні гаубиці 2С1 «Гвоздика», гелікоптери Мі-8 та Мі-2,танки Т-72 та Т-64, вантажні автівки. Повідомляє сайт ВВС.
19:13
З держпідприємства «Харківський бронетанковий завод» передали першу партію танків концерну «Укроборонпром». В прес-службі концерну розповіли, що танки вже підготували для виконання завдань на полі бою. Повідомляє сайт в небі.сом.
18:50
Порошенко завтра планує передати зброю для ЗСУ. Відбудеться це в Чугуєві (Харківська область). Повідомляє сайт УНН.
18:33
Сьогодні в переліку хибних замінувань була Зміївська ТЕС. Ця станція дає електрику відразу трьом областям України (Сумській, Полтавській, Харківській). О пів на одинадцяту ранку на ТЕС подзвонив невідомий «жартівник» і сказав, що бомба закладена в адміністративній будівлі прямо на першому поверсі. Повідомляє сайт Телеграф.
18:11
Раніше в новинах повідомляли, що всі ці аварійін відключення триватимуть у Харкові до п’ятого грудня . І ось п’яте грудня вже завершується, можна підбити підсумки щодо відключень електрики за сьогоднішній день. Повідомляє сайт Статус кво.
17:50
Він робив це зі смаком насолоди, жаги та задоволень. Мова йде про шістнадцятирічного хлопця, який вбивав людей у Лозовій. Повідомляє Му Kharkov.info.
17:08
Одні хочуть, щоб центр майдану Свободи в Харкові прикрашав пам’ятник отаману, інші воліють, щоб це був монумент на честь пам’яті видатного режисера, треті - за філософа Сковороду, четверті за те, щоб повернули вождя робітничого класу. Повідомляє сайт «Сегодня».
16:39
Солдати із «Харків-1» прийшли в гості до вихованців школи-інтернату. Вони поспілкувалися на тему патріотизму з юними учасниками закладу та взяли участь в цікавих заходах, які школярі підготували заради зустрічі з військовими. Повідомляє сайт "Соцпортал".
16:14
Вони їхали, як і щовечора, хто з роботи, а хто по своїх справах. І ось ледь не загинули. Мова йде про двадцять п’ять людей, які постраждали у вчорашньому дорожньому нещасті. Повідомляє сайт Новое время.
14:36
4 грудня в актовому залі ХНУ імені В.Н. Каразіна відбулася зустріч патріотів-екстремалів Анни Морозової та Григорія Мустанга зі студентами.