Харкiв

19:28
На вулиці Краснодарській загинула кобила. Вона бігла вулицею без упряжки. Повідомляє сайт АТН.
17:31
Електрику сьогодні відключали за п'ятнадцять хвилин до десятої ранку. Представники міськради пояснюють, все це робилося для того, щоб зменшити кількість споживаної енергії в зв’язку з аварією на Запорозькій АЕС. Повідомляє сайт "Сегодня".
17:18
Експерти та вибухотехніки зупинку метро Малишева перевіряли протягом кількох годин. Для цього довелося вивести на вулицю більше півсотні людей. Повідомляє сайт Статус кво.
17:10
Повідомлення про хибне замінування до міліціонерів Комінтернівського району надійшло на початку першої години дня. Невідомий жартівник подзвонив на сто два та сказав, що прямо на станції закладена бомба. Оперативники та кінологи відразу прибули на місце події. Усіх пасажирів довелося евакуювати. Зараз спеціалісти перевіряють усю станцію. Повідомляє Інтерфакс.
21:38
Зустріч відбудеться 4 грудня о шостій годині вечора в актовій залі Харківського національного університету ім. Каразіна.
18:09
У тому, що в Харкові розпочалися відключення світла винний Київ, саме він і дає такі команди. Тому прогнозів щодо відключення енергії нема. Зараз владники Харківщини зайняті тим, щоб якомога менше спожити електроенергії в місті та області. Повідомляє сайт "Об'єктив-новини".
17:37
Ось вона Берлінська стіна, вірніше, її макет, розташували прямо просто неба на майдані Свободи. Повідомляє сайт Колонкер.
17:25
Найближчим часом харківські таксисти планують підняти вартість своїх послуг. Збираються підвищити тариф на двадцять відсотків. Повідомляє My Kharkov.info.
17:10
Уламків Боїнга назбирали аж чотири вантажні автівки. І всі їх сьогодні відправили з Харкова до Нідерландів, повідомив Ігор Балута, губернатор області. Інформує сайт Ultramir.
16:49
У Харкові змайстрували пічку для вояків АТО. Повідомляє Еспресо ТВ.