Харкiв

16:24
Науковці «Інституту монокристалів» розробили ліки, які знеболюватимуть та знезаражуватимуть рани бійців на полі бою. Повідомляє сайт «Укрінформ».
16:03
2 грудня на площі Свободи з‘явилася копія фрагменту Берлінської стіни. Сюди її привіз німецький художник і фотограф Ганс-Мартін Фляйшер.
13:51
Зараз усі деталі літака, який розбився влітку на Донбасі, фахівці нумерують та забирають з напіввагонів з однієї з залізничних станцій. Все це завантажать до автівок, які надали голандці. Повідомляють «Об’єктив-новини».
13:10
Сьогодні частково не буде світла в Солоницівці, на деяких підприємствах та транспорті. В усьому винне «Харківобленерго», саме воно знеструмило деякі лінії тролейбусних і трамвайних маршрутів міста. Причина такої економії споживання світла в тому, що на третьому енергоблоці Запорозької АЕС трапилася аварія, повідомляє сайт «Вісті».
12:38
Сталося все на розі проспекту Московського та пл. Фейербаха. В усьому винен той, хто був за кермом міліцейської автівки «Рено». Саме цей водій протаранив машину «ВАЗ-21102», яка їхала йому назустріч. Повідомляє сайт АТН.
20:37
"Псевдоконверти" із унікальними марками, малюнками, а також десятки телеграм створив художник Костянтин Аленінський.
20:12
Три вистави та одна надважка дискусія за участю митців і військових (“Війна. Пошук ідентичностей”): з 3 по 8 грудня у Харкові відбудеться перша серія спільного українсько-польского проекту UKRoPOlis.
16:38
Прийшла зима, морози з кожним днем стають більш міцними, відповідно збільшується навантаження на мережі, тому починаються вимушені відключення енергії, пояснюють спеціалісти «Харківобленерго». Повідомляє сайт АТН.
15:52
Підприємці з ТЦ «Барабашово» вже не перший день чекають на рішення свого питання від міської та обласної влади. Повідомляє сайт АТН.
15:11
Його музичні роботи стають з кожним днем все більше популярними. Наприклад, його творіння «Это, детка, - Рашизм!» набрало в інеті вже більше 1,5 мільйона переглядів. Повідомляє сайт «ДеПо».