Харкiв

14:54
Основні заходи почалися 30 листопада на майдані Свободи. Спочатку там зробили експозицію світлин на тему минулорічних подій. Після ультраси, харківські євромайданівці влаштували ходу вулицею Сумською. Повідомляє сайт каналу « Перший національний».
14:43
Спеціалісти вже зайняті монтуванням ярмаркового містечка. Тут, розповідає адміністратор заходів Анастасія Кам’янська, планують встановити понад 30 ярмаркових будиночків. Повідомляє сайт «Сегодня».
14:26
У неділю в Харкові ледве не згоріли люди. Палала п’ятиповерхова будівля, що на вулиці Гарібальді. Це гуртожиток сімейного типу. В усьому винен коридор другого поверху, звідки і розпочалася пожежа. Повідломляє сайт УНН.
13:45
Це вже другий фестиваль, присвячений християнській творчості. Триватиме він від 6 по 7 грудня 2014 року. Стартуватиме фест у Свято-Дмитрівському храмі УАПЦ, що на вулиці Полтавський Шлях (44).
23:44
30 листопада харків‘яни зібралися на чергове недільне віче, на якому вимагали від представників влади захистити місто.
22:42
30 листопада на площі Свободи відбулася молитва за Україну. На ній згадували героїв «Небесної сотні» та всіх тих, хто загинув під час війни на Донбасі.
13:46
Волонтери вирішили зробити приємні подарунки воякам на Новий рік. Повідомляє сайт «Главное».
13:37
Сьогодні у Харкові на патріотів чекає низка подій. Харківські євромайданівці встановлять стенд зі світлинами торішніх подій. Повідомляє сайт «Главное».
14:57
Пригода трапилася між вітчизняної автівкою та КАМАЗом. В цій аварії загинуло двоє людей.
14:19
Проект підтримує Генеральне Консульство Республіки Польща в Харкові. Це українсько-польський тандем. Усе проходитиме у вигляді трьох вистав та однієї надважкої дискусії, в якій братимуть участь митці та військові («Війна. Пошук ідентичностей»).