Харкiв

18:35
Проведення акції «Запали свічку!» в День пам’яті жертв Голодоморів вже стало традицією для патріотичної громадськості Лозівщини. На цей раз захід відбувся на майданчику між Свято-Петро - Павлівським храмом і магазином «АТБ», що на 3-му мікрорайоні.
16:21
Потяг із 13 вагонів, який везе уламки Боїнга-777, що розбився в липні на Донбасі, в Нідерланди для експертизи, зараз рухається в напрямку до Харкова. З-під Тореза поїзд виїхав сьогодні вранці у супроводі голландських експертів та представників місії ОБСЄ. Однак, чи буде зупинка в Харкові, поки невідомо. Про це повідомляє сайт «7 днів» з посиланням на кореспондента телеканалу «112 Україна».
16:10
Працівники Жовтневого райвідділу міліції викрили 43-річного мешканця Запоріжжя, який домовився з харківським підприємством про перевезення вантажу, однак зник разом із товаром. Повідомляє сайт «Магнолія -ТВ».
15:57
Потяг з уламками пасажирського літака рейсу MH17, який розбився улітку на Донбасі, у неділю вирушив до Харкова з території, яку контролюють проросійські сепаратисти, повідомляють російські ЗМІ. Повідомляє сайт ВВС.
22:06
В Харкові пройшла низка заходів, приурочених до 81-их роковин Голодомору 1932-1933 років.
17:21
21 листопада харків'яни зібралися біля пам'ятника Шевченку згадати, як починався місцевий Євромайдан і що пережило місто минулої осені та зими. Серед учасників акції - родичі загиблих на київському Майдані.
15:13
Біля пам'ятника Шевченка розгорнули прапор України та провели мітинг. Потім колона рушила на площу Свободи.
15:07
Шановні слобожанці! Дорога громадо! У ці трагічні для кожного українця дні звертаюсь, насамперед, до ваших душ і сердець. В останні тижні листопада ми зі скорботою згадуємо жертв трагедії українського народу – Голодомору 1932-33 років. Близько шести мільйонів заморених голодом, знищених злою волею держави за півроку. Повідомляє сайт "Главное".
14:59
У залізничному депо станції Основа у Харкові стався вибух. Інцидент відбувся у ніч проти суботи. Передає сайт «Перший український інформаційний».
12:40
Сьогодні в Дергачівському районі (Харківська обл.) відбулася церемонія покладання квітів до Меморіального комплексу пам'яті жертв голодомору1932-1933 років. Повідомляє сайт «Главное».