Харкiв

19:31
Прокурор Харківської області Юрій Данилов заявляє, що на Харківщині упродовж п’яти місяців працює диверсійно-терористична група «Харківські партизани». Повідомляє Радіо Свобода.
19:18
У центрі Харкова біля пам'ятника Тарасу Шевченку на честь річниці Євромайдану розгорнули 100-метровий прапор України.
18:58
За фактом вибуху у Харкові трансформаторної будки біля військового госпіталю, який стався у четвер ввечері, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Харківській області. Повідомляє сайт «Zaxid.net».
23:41
У п'ятницю 21 листопада патріотичне товариство Харківщини разом з громадськими організаціями та активістами Євромайдану відзначать День Гідності та Свободи.
19:31
У Харкові сьогодні ввечері стався вибух неподалік військово-медичного клінічного центру Північного регіону. Як передає кореспондент УНІАН, за однією з версій, стався вибух в районі електропідстанції.
15:22
До 81-ї річниці пам'яті жертв голодомору в Україні в Харкові відбудеться спільна молитва священнослужителів усіх конфесій і поминальна хода. Повідомляє сайт газети «Вечерний Харьков».
14:29
У програмі Ольга перевірила новий модний заклад "1654", де сніданки подають аж до вечора. Повідомляє сайт ТСН.
14:14
Проїзд на двох приміських маршрутах стане дорожче. Повідомляє сайт «Бізнес область».
12:32
Харківський апеляційний адміністративний суд 19 листопада залишив без задоволення апеляційну скаргу Харківської міської ради, і, таким чином, залишив в силі визначення Харківського окружного адміністративного суду про відмову в призупиненні дії розпорядження голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Балути від 28 вересня 2014 р. №517 "Про врегулювання ситуації в області відносно пам'ятника епохи тоталітаризму". Повідомляє сайт "Главное".
20:44
19 листопада на площі Свободи відбулася зустріч бійців Харківського 22 батальйону територіальної оборони з мешканцями міста.