Харкiв

12:52
8 листопада 2014 р., в день храмового свята Дмитрівської парафії, клир і миряни Харківсько-Полтавської єпархії відзначали 25-річчя відродження Української Автокефальної Православної Церкви в Україні.
12:43
Кількість постраждалих в результаті вибуху в кафе Харкова збільшилася до 13 осіб. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Харківській області. Інформує РБК-Україна.
12:36
Директор паба "Стана" в Харкові Михайло Озеров вважає, що стався теракт. Він зв'язує це з волонтерською допомогою, яку співробітники закладу і він особисто роблять переселенцям з Донбасу, а також бійцям, які беруть участь в антитерористичній операції. Газового устаткування в приміщенні, де стався вибух, не було, стверджує Озеров. Повідомляє сайт «Главное».
12:28
Після вибуху в рок-пабі "Стіна" в Харкові частково перекрили вулицю Римарську, повідомляє кореспондент "Сегодня".
12:13
Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 листопада близько 15.00 на 481-му кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський. Передає Інтерфакс-Україна.
12:07
Найбільша площа України - площа Свободи - знаходиться в Харкові. Більше півкілометра довжини і дванадцяти гектарів площі. Передає сайт «Главное».
12:01
Директор харківського рок-пабу «Стіна» Михайло Озеров вважає, що вчорашній вибух у його закладі аж ніяк не є наслідком нечесної конкуренції його партнерів по бізнесу. Про це він заявив в ефірі Hromadske.tv, передає «Слово і Діло».
19:36
8 листопада харків‘яни зібралися на площі Свободи, щоб взяти участь у всеукраїнській акції «Україна – це я».
16:48
На Харківщині чекають нову хвилю вимушених переселенців. Передає сайт «Главное».
16:42
У Харкові підготували до відправки в зону АТО партію нової моторизованої військової техніки.