Харкiв

21:36
Держава повинна. Дуже багато що і дуже багатьом з нас. Але тільки КП "Харківодоканал" готове для вибивання боргів з держави ризикнути життям, здоров'ям і життєдіяльністю тисяч харків'ян. Повідомляє сайт «Главное».
21:17
У Харкові стався конфлікт між радикалами з "Правого сектора" і представниками КПУ. Повідомляє Kharkov.info.
21:07
7 листопада на Харківській окружній автомобільній дорозі сталася дорожньо-транспортна подія за участю українських військовослужбовців. My Kharkov.info.
20:55
У Нідерланди з Харкова відправився транспортний літак з 5 контейнерами з біологічними останками тіл загиблих пасажирів авіарейсу МН-17, збитого терористами влітку над Донецькою областю. Літак відправився з міжнародного аеропорту "Харків" близько 11.45, передає Newsru.ua з посиланням на Уніан.
20:28
У Харкові на площі Свободи пройшла патріотична акція під назвою "Україна - це я". У заході взяли участь декілька сотень активістів, передає "Інтерфакс Україна".
13:15
Міжнародний аеропорт "Харків" сьогодні, 7 листопада, затримав або відмінив декілька рейсів. Інформує "Статус кво".
12:23
Ті, хто сидить за кермом громадського транспорту, зізнаються: в їх роботі без музики нікуди! Коли виїжджаєш на маршрут в чотири ранку і катаєшся по місту до пізньої ночі, треба якось себе підбадьорити і чимось розважити. Ось вони і крутять мелодії цілодобово безперервно, повідомляє Комсомольська правда в Україні. Повідомляє Auto site.
12:16
Харків'яни встигли поскаржитися прем'єру. Повідомляє сайт "Сегодня".
11:04
9 листопада в Соборному сквері (ст.м. «Історичний музей», вул. Університетська, 10), об 11-й годині відбудеться покладання квітів до пам’ятника Григорію Сковороди з нагоди 220-річчя від дня його смерті.
17:26
У неділю, 9 листопада, об 11.00 у Свято-Дмитрівському храмі Харкова (Полтавський Шлях, 44) відбудеться презентація збірки «Преподобний Нестор Печерський в історії української культури».