Харкiв

17:22
Сьогодні в Харкові АК "Харківобленерго" відключила енергопостачання насосних станцій, що забезпечують подання води в сім районів і три селища Харкова. В результаті життя міста-мільйонника виявилося паралізованим. Повідомляє Vlasti.net.
17:12
8 листопада о 16-й годині в Клубі письменників (м. Харків, вул. Чернишевська, 59) відбудеться відзначення переможців конкурсу есеїв «Поборник душевного миру», приуроченого до 220-річчя від дня смерті Григорія Сковороди. Повідомляє Inform.Kharkov.ua .
17:02
Голова Харківської облради Сергій Чернов пообіцяв ініціювати питання відновлення авіарейсу Харків-Варшава. Повідомляє газета «Слобідський край».
16:49
У Будинку Рад пройшла перша офіційна зустріч новопризначеного Генерального консула респуліки Польща Станіслава Лукасіка та голови Харківської облради Сергія Чернова. Повідомляє сайт газети «Слобідський край».
01:35
5 листопада в Харкові відбулася зустріч Мустафи Джемілєва з мешканцями міста та вимушеними переселенцями з Криму.
13:02
5 листопада близько сьомої ранку в Червонозаводському районі сталася пожежа. Горіла триповерхова офісна будівля по вулиці Руставели, 28/1. Як повідомляють в прес-службі облуправління ГУ ДСНС, крім того, вогонь почав перекидатися на сусідню двоповерхову будівлю, розміщену впритул
01:16
Харківські майданівці зібралися біля Головного Управління Державної міграційної служби, щоб підтримати В‘ячеслава Мартинова, який просить політичного притулку в Україні.
10:49
Попри те, що будівництво довгоочікуваної станції метро "Перемога" повинні були відновити в минулу суботу, активні роботи тут почнуться тільки за два тижні. Як розповіла "Сьогодні" директор Харківської дирекції будівництва метрополітену Наталія Лінник, виділені на сесії міськради 40 млн грн ще не надійшли, але перший транш в 26 млн підприємство чекає вже у кінці тижня. За ці гроші обіцяють видати аванс будівельникам і закупити необхідні матеріали. А інші 14 млн на "Перемогу" повинні прийти до кінця року. Повідомляє сайт "Сегодня".
20:46
Перша партія південноафриканського вугілля доставлена на Зміївську ТЕС (Харківська обл.). Про це повідомило держпідприємство "Укрінтеренерго". Повідомляє "Статус кво".
12:07
2 листопада на площі Свободи відбулося вже традиційне недільне віче. На нього завітали бійці з батальйону «Харків-1», які повернулися додому на ротацію.