Харкiв

11:05
У Харківській області горів приватний будинок. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" заінформацією прес-служби ГУ ГСЧСУ в Харківській області, займання сталося близько 06:20 27 жовтня в селі Полкова Микитівка Богодухівського району.
10:24
У Харкові прокуратура добилася виплати зарплат працівникам державного авіаційного виробничого підприємства.
18:35
Інформація про замінування приміщення Харківської ОДА не підтвердилася. Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на прес-службу МВС України в Харківській області.
18:28
У Харківській області за мажоритарними округами проходить брат Михайла Добкіна – Дмитро, представник Народного фронту та депутати, які в цьому парламенті входили до фракції Партії регіонів. Повідомляє "Українська правда".
14:52
Наукові збори відбудуться 31 жовтня 2014 року о 15.15. Засідання проходитиме в ауд. ХІ-11 (кафедра журналістики) в головному корпусі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (пл. Свободи, 4).
14:30
У Харкові розпочатий ремонт танків для територіального батальйону, який знаходиться в зоні АТО. Інформує сайт "Восточный дозор". Про це повідомляє прес-служба ДП «Укроборонпром».
13:23
Польські спостерігачі не зафіксували серйозних порушень під час виборів Верховної Ради України в Харкові. Про це сьогодні, 27 жовтня, на прес-конференції, присвяченій підсумкам моніторингу голосування на виборах, повідомив голова наглядової місії Сенату Республіки Польща Лукаш Абгарович, передає пресс-служба міськради.
13:37
Зараз проходить голосування за кандидатів в депутати в Харківському військовому госпіталі (Військово-медичний клінічний госпіталь). Наразі проголосували 52 особи з 154, – передає кореспондент "Сегодня".
13:33
7,78% виборців проголосували в Харківській області станом на 12:00 (поки доступні дані по 6 з 14 округів області). Про це повідомляється на офіційному сайті Центральної виборчої комісії. Повідомляє «Статус Кво».
21:05
Piano Extremist сьогодні дав концерт прямо біля пам’ятника Шевченка. Вуличний виступ тривав близько години. Послухати віртуозну гру майстра прийшло кілька сотень городян. Під час заходу проходив благодійний збір коштів для допомоги українським солдатам. З представниками ЗМІ музикант майдану навідріз не захотів спілкуватися, пояснив, що будь-які інтерв’ю заважають йому налаштуватися на гру.