Харкiв

14:19
24 жовтня в Харкові відбувся марш під назвою «Останній спротив старій владі. Далі тільки радикальні дії».
11:54
Розглядати позов почнуть 11 листопада, повідомив заступник директора юридичного департаменту Харківської міськради Костянтин Прокоп'єв агентству Mediaport.
11:38
Марш "Останнє попередження влади" пройшов в Харкові 24 жовтня. У ньому взяли участь близько тисячі осіб. Люди пройшли від пл. Конституции до майдану Свободи. У руках активісти тримали прапори України, "Правого сектора", а також прапори Харкова. Інформує сайт "Статус кво".
17:43
Вдень біля будівлі Харківського національного університету будівництва та архітектури пройшов пікет-акція «Перед-на-значення».
14:18
Портрет Кобзаря, намальований на житловому сімнадцятиповерховому будинку по проїзду Садовому, 30, увійшов до Книги рекордів України. Загальна площа зображення склала понад 500 квадратних метрів.
13:54
23 жовтня в незалежному культурному центрі «Indie» пройшла відкрита лекція під назвою «Критичне мислення в епоху інформаційних війн».
13:09
У день перевиборів голови харківського відділення Спілки архітекторів України С. Чечельницького харків'ян збирають на акцію протесту.
12:40
В Україну сьогодні, 24 жовтня, прибувають 14 депутатів Європейського парламенту для спостереження за позачерговими виборами до Верховної Ради, які відбудуться 26 жовтня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби представництва ЄС в Україні. Депутати спостерігатимуть за виборами в Києві, Харкові, Черкасах, Одесі та Дніпропетровську. Повідаомляє сайт ХОДА.
12:37
Співробітники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації спільно з співробітниками Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації відвідали учасників антитерористичної операції, які перебувають на лікуванні в Харківському військовому госпіталі. Зустріч відбулася за дорученням Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції. Повідомляє сайт ХОДА.
12:32
Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута 23 жовтня побував з робочою поїздкою в Борівському районі. "Я є куратором Борівського району. І сьогодні на нараді ми обговорили всі проблемні моменти району, вийшли на 6 об'єктів, які потрібно привести в порядок. Скажу, що тепло вже є у всьому районі", - зазначив Ігор Балута. Інформує сайт ХОДА.