Харкiв

21:20
Про це 22 жовтня під час прес-конференції повідомив журналістам радник голови Харківської облдержадміністрації Сергій Стороженко. Інформує сайт ХОДА.
21:16
Житлово-комунальне господарство області та об’єкти соціальної сфери підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період на 100%. Про це 22 жовтня під час селекторної наради Кабінету Міністрів з питання «Про початок опалювального сезону 2014/2015 років» повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. За його словами, відповідні роботи з підготовки до опалювального сезону були повністю виконані ще станом на 1 жовтня. Інформує ХОДА.
17:25
Згідно з даними дослідження, проведеного за тиждень до виборів соціологічною службою АПК, найбільші шанси на перемогу у мажоритарному окрузі №170 має Дмитро Святаш.
11:22
Прес-центр АТО оприлюднив Відео підготовки спецназу Харкова. Інформує сайт "7 днів".
10:59
ДП "Завод ім. Малишева" (Харків), яке випускає бронетехніку, оголосило набір працівників. Про це повідомили на підприємстві. Оборонному заводу на постійну роботу потрібно робітників 4-6 розряду. Їх набирають для виконання довгострокових державних і іноземних замовлень. Інформує видання «Статус Кво».
10:57
Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. «Ми зверталися до Міністерства оборони України та отримали позитивну відповідь на те, щоб сформувати на території Харківської області ще один підрозділ - 44-й батальйон територіальної оборони, де буде танкова рота. Цей батальйон буде виконувати на Харківщині ті ж завдання, які ставилися перед 22-м Харківським батальйоном територіальної оборони», - зазначив Ігор Балута. Інформує сайт ХОДА.
10:51
Вадим Глушко з 21 жовтня призначений тимчасово виконуючим обов'язки заступника голови Харківської облдержадміністрації. Про це повідомляється в Розпорядженні голови ХОДА Ігоря Балути №768. Вадим Глушко зарахований на підставі поданої ним заяви від 21 жовтня. Повідомляє сайт ХОДА.
10:47
Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута нещодавно зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Саймоном Смітом. У зустрічі також взяли участь директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко та директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА Юлія Світлична. Повідомляє сайт ХОДА.
23:20
21 жовтня в харківській книгарні «Є» відбулася презентація нової книги Андрія Кокотюхи «Справа отамана Зеленого». Модерував захід Сергій Жадан.
16:46
Кожного четверга о 18.30 в незалежному культурному центрі «Indie» проходять лекції за участі харківських науковців.