Харкiв

17:10
18 жовтня в Харкові біля пам’ятника солдату совєтскої армії відбувся благодійний концерт-аукціон. Всі вилучені кошти підуть на допомогу українським військовим.
23:01
18 жовтня в харківському Літературному музеї відбулася презентація збірки націоналістичної поезії «Голос крові».
20:29
В галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок» триває персональна виставка Артема Рогового «Моя хата».
17:37
17 жовтня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» пройшла остання лекція Дмитра Бадаєва з циклу «Чарівний світ Дж. Р. Р. Толкієна».
11:52
За словами правоохоронців, останнім часом викрадати машини стали частіше. Як передає "Сьогодні", за інформацією облуправління ДАІ, всього цього року в Харківській області викрали 312 машини, з яких 210 вже повернули власникам. А з 102 викрадених авто, які досі в розшуку, більше половини - моделі ВАЗ без сигналізації.
11:46
У Харкові в черговий раз затримали військовослужбовця, який вкрав у своїх товаришів по службі боєприпаси в зоні антитерористичної операції. Передає сайт «My Kharkov.info».
14:10
14 жовтня в Харківському академічному театрі музичної комедії пройшов вечір пам'яті Василя Третецького.
11:57
Батальйон "Донбас" практично завершив формування харківської роти. Про це в прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" повідомив командир батальйону Семен Семенченко.
11:43
Цього тижня відбулась урочиста церемонія відкриття Почесного консульства Азербайджану в м. Харків. У заході взяли участь представники Харківської обласної державної адміністрації, Міністерств закордонних справ України та Азербайджану, представники дипломатичного корпусу Азербайджану та інших країн, акредитованих в Україні. Зокрема, були присутні Надзвичайний та повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Ейнулла Мадатлі, Посол з особливих доручень МЗС України Ігор Ніколайко та інші. Інформує сайт ХОДА.
11:40
За дорученням першого заступника голови обласної державної адміністрації Ігора Райніна, Департаментом соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації було проведено нараду з керівниками рай(міськ)управлінь соціального захисту населення щодо організації роботи з надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в т.ч. на оплату житлово-комунальних послуг. Інформує сайт ХОДА.