Харкiв

11:00
Як повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Райнін, на сьогодні житлові субсидії отримують 46 тис. сімей Харківської області. До кінця року прогнозна чисельність сімей, які отримують субсидії, досягне 120 тисяч. Інформує ХОДА.
13:40
21 жовтня в Харкові стартує перший відкритий кінолекторій для усіх любителів якісного кінематографу. Відкриється новий проект безкоштовним переглядом і обговоренням легендарного фільму Олександра Довженка "Україна у вогні". Повідомляє "Іnform Kharkov.ua".
13:29
У Харкові під час спроби підпалити відділення ПриватБанку затримали проросійського терориста – жителя міста О. Жукова. Як повідомили в прес-службі банку, 15 жовтня в 01:30 двоє невідомих намагалися зламати вікно відділення банку на Московському проспекті за допомогою саморобної вибухівки та декількох коктейлів Молотова. Повідомляє видання "Номер один".
19:49
Кабінет Міністрів ухвалив постанову про надання вимушеним переселенцям грошової допомоги на 6 місяців для оплати орендованого житла та житлово-комунальних послуг. Повідомляє сайт ХОДА.
19:42
Сьогодні, 15 жовтня, Міністр освіти Сергій Квіт відвідав Харків з офіційним візитом. Міністр провів зустріч з ректорами харківських вишів в Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна. Інформує сайт ХОДА.
19:00
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в ході візиту на Харківщину розповів про особливості і етапи реалізації проекту "Стіна" на українському кордоні. Інформує сайт "Об'єктив-новини".
14:12
14 жовтня в дитячому книжковому магазині «Читаріум» відбулася презентація збірки «Зоряні казки», написаної відомими харків’янами та волонтерами заради допомоги онкохворим дітям, значна частина яких вже знаходиться на термінальній стадії.
11:25
Харківський регіон має не тільки потенціал для розвитку важкої промисловості, але і всі передумови для формування розгалуженого господарського комплексу, орієнтованого на розвиток інноваційного сільського господарства. Про це 14 жовтня під час німецько-українського форуму «Біоенергетика, енергоефективність та агробізнес», який проходить у Харкові, повідомила Директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична.
11:12
14 жовтня Спілка Української Молоді відзначила 72-гу річницю з дня створення Української Повстанської Армії.
10:18
14 жовтня Харківська обласна організація Конгресу Українських Націоналістів провела традиційний мітинг, присвячений 72-ій річниці з дня створення Української Повстанської Армії.