Харкiв

19:16
Випробування сьогодення довели, що українське суспільство живе європейським життям. Попри все у нас не існує міжнаціональних суперечностей. Ми всі українці - представники єдиної держави, яка зробила свій вибір і здатна протистояти інформаційним загрозам.
19:12
16 жовтня в Обласному центрі культури і мистецтва (вул. Пушкінська, 62) відбудеться II арт-аукціон «Краса заради миру». Близько 20 художників Харкова представили свої роботи до проведення благодійної акції. Серед лотів, які можна буде придбати в рамках арт-аукціону - живопис, графіка, скульптура і твори декоративного мистецтва. Інформує сайт ХОДА.
19:09
Департаментом агропромислового розвитку спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин облдержадміністрації проведено нараду з питань декларування переробними підприємствами оптово-відпускних цін на продовольчі товари. Повідомляє сайт ХОДА.
19:04
Харківською облдержадміністрацією спільно з Посольством України в Республіці Таджикистан і ВАТ «Харківський тракторний завод» опрацьовується питання щодо організації збірки сільськогосподарських тракторів на базі вільної економічної зони «Дангара» в Республіці Таджикистан. Про це повідомив перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін. Інформує сайт ХОДА.
09:02
Заступник голови - керівник апарату Харківської облдержадміністрації Василь Хома зустрівся з главою Місії ОБСЄ зі спостереження за достроковими парламентськими виборами в Україні Таной де Зулуетой. У зустрічі також взяли участь аналітик з політичних питань Місії ОБСЄ Стефан Швед, начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату облдержадміністрації Олександр Євсєєв, начальник юридичного відділу апарату облдержадміністрації Ігор Забіяка. Інформує сайт ХОДА.
08:58
Як повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації І.Л. Райнін, компанія «Шелл» у 2015 році продовжить роботу з реалізації соціальних інвестицій на території Юзівської ділянки Харківської області. Повідомляє сайт ХОДА.
13:49
Час проведення: з 11.00 до 12.00. Місце проведення: з 11.00 до 11.30 - пікет на вулиці Квітки-Основ’яненка, біля паркану, що перегороджує вулицю. Об 11.30 почнеться хода до будівлі Харківської міської ради.
13:17
На деяких станціях Харківського метрополітену виставлені посилені наряди міліції. Про це 9 жовтня повідомив журналістів начальник штабу батальйону патрульної служби з обслуговування метрополітену Харківського міського управління Головного управління МВС України в Харківській області Олександр Плескач. За його словами, необхідність посилених нарядів викликана тим, що в метро останнім часом почастішали випадки затримання людей, які везуть зброю. Найчастіше озброєних пасажирів затримують на станціях "Пролетарська", " Проспект Гагаріна" і "Південний вокзал». Інформує «Статус Кво».
11:26
Щоб піч можна було розтопити в землянці, харків'яни приварили триметрову трубу. Передає сайт «Сегодня».
11:13
На території Краснокутського дендропарку планують проводити досліди з рідкісними рослинами, завезеними з різних куточків світу. Інформує сайт газети «Слобідський край».