Харкiв

20:09
Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута 8 жовтня в рамках робочої поїздки відвідав прикордонний пункт пропуску «Гоптівка», де йдуть роботи з облаштування інженерно-технічних споруд. Повідомляє сайт Харківської ХОДА.
20:04
Як повідомив перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін, незважаючи на вкрай обмежене фінансування програм доступного житла, іпотечного та молодіжного кредитування на державному рівні, на території області реалізація цих програм не припиняється. Інформує сайт Харківської облдержадміністрації.
19:24
8 жовтня в харківському обласному штабі партії «Народний фронт» відбулася прес-конференція, присвячена люстрації.
09:40
Господарства області вже не перший рік вирощують зернові гібриди, розроблені Інститутом рослинництва ім. В. Юр'єва НААН України, які дають добрий результат. Про в ході робочої поїздки голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Балути в Краснокутський район розповів директор ДП «Дослідне господарство «Пархомівське» інституту овочівництва і баштанництва НААН України Сергій Корнієнко. Повідомляє сайт обласної державної адміністрації.
09:37
7 жовтня під час робочої поїздки до Краснокутського району голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута відвідав центр надання адміністративних послуг, розташований в будівлі Краснокутської райдержадміністраціі. Він ознайомився з роботою центру, його матеріально-технічним забезпеченням та професійною підготовкою фахівців. Інформує сайт Харківської облдержадміністрації.
09:35
У Харківській обласній державній адміністрації відбулося засідання Робочої групи з відбору інвестиційних, інноваційних, інфраструктурних та інших проектів розвитку Харківської області під головуванням директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктора Коваленка.
12:36
Як повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Райнін, при Департаменті науки і освіти Харківської обласної держаної адміністрації сформовано лекторську групу, що складає 92 особи з числа провідних викладачів і науковців вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківського регіону.
12:31
За інформацією першого заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна, у цілому до зведеного бюджету області з урахуванням трансфертів за січень-вересень 2014 року надійшло 9314,2 млн.грн., в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року надходження збільшились на 7,3% (+635,4 млн.грн.)
12:28
В Харкові близько 20 молодих людей за одну ніч звалили два пам'ятники Леніну. Про це повідомив портал 057.ua.
12:25
На Пархомівському цукровому заводі (ПП «Цукровик-Агро» Краснокутського району, Харківської області) цього року була проведена модернізація обладнання, що вже дало позитивний ефект в нинішньому сезоні. На заводі за добу переробляється 300 тонн цукрових буряків. Про це 7 жовтня в ході прес-туру до Краснокутського району повідомив голова районної державної адміністрації Олександр Марчук.