Харкiв

11:34
Нещодавно 10 років з дня заснування відзначив Центр реабілітації інвалідів дитинства і дітей-інвалідів "Промінь". Заклад надає допомогу дітям і підліткам, які страждають важкою розумовою відсталістю. Здійснюються комплексні заходи, спрямовані на забезпечення психологічної, соціальної, педагогічної і трудової реабілітації інвалідів. Співробітники центру допомагають таким дітям адаптуватися до громадського життя.
16:44
Станом на 2 жовтня за результатами біржових договорів на поставку 19,881 тис. тонн зерна врожаю 2014 року, сільгосптоваровиробниками завезено на елеватори Харківської області 19,661 тис. тонн зерна, у тому числі: пшениця 3 класу – 7,097 тис. тонн; пшениця 5 класу – 5,306 тис. тонн; пшениця 6 класу – 2,974 тис. тонн; ячмінь 3 класу – 4,283 тис. тонн. Про це 3 жовтня під час обласної селекторної наради повідомив постійний представник ПАТ «Аграрний фонд» Максим Оксеніч.
16:29
Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулася обласна селекторна нарада під головуванням першого заступника голови ХОДА Ігоря Райніна. На ній були обговорені питання стану посіву озимих культур під урожай 2015 року і хід збирання пізніх зернових та технічних культур у господарствах області.
16:26
Станом на 2 жовтня на цукрові заводи області надійшло 305 тис. тонн цукрових буряків з сільгосппідприємств Харківської, Полтавської та Донецької областей.
16:17
Враховуючи ситуацію в країні і потреби вітчизняного сільськогосподарського товаровиробника в фінансових ресурсах, ПАТ «Аграрний фонд» ввів форвардні закупівлі зерна врожаю 2015 року з вересня поточного року, тобто до початку посівної кампанії.
16:12
Між Харківською обласною державною адміністрацією та спільним Проектом ЄС та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» було досягнуто попередніх домовленостей щодо надання підтримки Харківській області з питань розбудови соціальних об’єктів та сприяння сталому соціально-економічному розвитку регіону.
13:03
2 жовтня в харківській книгарні «Є» відбулася презентація першого за часів української незалежності «Щоденника» Тараса Шевченка.
11:50
Як повідомив перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін, 1 жовтня закінчилася вступна кампанія 2014 року до професійно-технічних навчальних закладів області, яка тривала три місяці.
11:46
30 вересня в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відбувся навчальний семінар «Теорія і практика розробки регіональної стратегії розвитку та плану її реалізації», який провели експерти Проекту ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».
16:27
2 жовтня біля харківської облдержадміністрації відбувся пікет, учасники якого вимагали від депутатів облради прийняти програму територіальної оборони Харківської області.