Харкiв

12:38
3 і 4 жовтня Харків відвідає Предстоятель Української Православної Церкви Московського патріархату Блаженнійший Митрополит Київський і Усієї України Онуфрій, передає сайт «Городской дозор».
12:22
Харківський регіон збільшив показник продуктивності великої рогатої худоби. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.
11:42
Відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань захисту прав інтелектуальної власності при обласній державній адміністрації.
11:38
2 жовтня на пленарному засіданні позачергової ХХХІ сесії Харківської обласної ради VI скликання депутати облради внесли зміни до Програми "Облаштування та реконструкція українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області" на період до 2015 року. "За" таке рішення проголосували 83 депутати.
11:29
2 жовтня на пленарному засіданні позачергової ХХХІ сесії Харківської обласної ради VI скликання депутати облради ухвалили «Програму територіальної оборони Харківської області на період 2014-2015 років». З 85 депутатів усесійній залі, "за" ухвалення Програми проголосували 84 депутати.
19:12
Згідно з удосконаленим порядком призначення житлових субсидій в умовах підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги державою збільшено соціальну норму житла з 31,5м² до 48,87м² , на які держава надаватиме пільги, субсидії та компенсації. Також запроваджено соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами, централізованим водопостачанням, електричною енергією, природним газом.
19:00
30 вересня Міністерством соціальної політики України було проведено розширене засідання центрального міжвідомчого оперативного штабу з координації проведення оздоровчої кампанії 2014 року.
18:53
Фахівці ДП завод «Електроважмаш» завершили шеф-нагляд при плановому ремонті турбогенератора ТГВ-325 2АУ3 станційний №1 на ТЕС «Аксу» (Казахстан). Роботи проводились з середини липня 2014 року.
18:50
З 26 по 28 вересня на базі санаторію «Ялинка» відбувся Всеукраїнський молодіжний форум, спрямований на інтелектуальний розвиток молоді «Молодь без кордонів», організований Департаментом у справах молоді та спорту ХОДА при підтримці Міністерства молоді та спорту України.
18:42
30 вересня відбулося чергове засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради за участю співголови ради, першого заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна.