Харкiв

21:23
121 дитину всиновили 2014 року в Харкові. Кількість дітей, які виховуються в інтернатах, значно зменшилася.
21:21
АК «Харківобленерго» проводить капітальний ремонт повітряних ліній електромереж, у зв'язку з чим з 9:00 до 16:00 у жовтні по Харкову відключатимуть світло.
21:01
Ветерани війни та праці, які проживають в Харківському геріатричному пансіонаті, спільно з його співробітниками зібрали 6 тис.грн. для надання адресної допомоги бійцю української армії, постраждалому в ході антитерористичної операції.
20:53
Урядом України затверджено Державну стратегію регіонального розвитку на період до 2020 року. Як зазначив перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Райнін, ухвалення нового стратегічного документа обумовлено суттєвими змінами внутрішніх та зовнішніх умов розвитку України, новими викликами, що постали перед країною. Крім того, з урахуванням курсу на євроінтеграцію України вкрай важливо, щоб документ відповідав європейським стандартам.
18:56
Люди, які звалили пам'ятник Леніну на пл. Свободи в Харкові, звільнені від кримінальної відповідальності, передає «Главное».
18:43
Делегація Харківської області взяла участь у заходах, присвячених Всеукраїнському Дню дошкілля, що відбулися 26 вересня у Києві. До складу делегації увійшли керівники, педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів, методисти, викладачі та представники громадських організацій.
18:40
Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» в Харківській області створені і діють 34 центри надання адміністративних послуг. Центри працюють в 27 районах області та 7 містах обласного значення, враховуючи місто Харків. Про це 29 вересня повідомив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута в ході всеукраїнської селекторної наради з роботи центрів надання адміністративних послуг, яка пройшла під головуванням віце-прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.
14:21
28 вересня в місті відбулася акція «Харків – це Україна», яка зібрала близько 8 тисяч чоловік.
01:27
28 вересня о 22.30 в Харкові на площі Свободи звалили пам’ятник Володимиру Леніну. За цією подією спостерігало близько 3 тисяч харків’ян.
22:38
28 вересня учасники проукраїнського мітингу в Харкові спиляли пам'ятник Леніну, що стояв на площі Свободи.