Харкiв

18:27
18 вересня в Харкові нардепи від ВО «Батьківщина» провели прес-конференцію з приводу нового закону про надання окремим районам Донбасу особливого статусу.
11:52
Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби облуправління ДАІ, аварія сталася близько 07:30.
11:40
Армія отримає лише три чверті необхідного автопарку. На Харківщині під мобілізацію потрапили понад три тисячі людей, а призов у регіоні не вдалося зірвати попри намагання дискредитувати армію, йдеться у сюжеті ТСН. Ранок. В області поширювали чутки, що дорослих чоловіків до армії забирають мало не силоміць і просто з вулиці. Попри такі заяви з регіону мобілізували понад три тисячі людей.
20:15
У перспективі ця знахідка може дати 600 тис. тонн нафти. На кордоні Полтавської і Харківської областей відкриті два нафтові джерела. Про це повідомляє «Сегодня» з посиланням на прес-службу «Нафтогазу».
20:03
На одному з блокпостів в селі Кругляківка Куп’янського району Харківської області правоохоронці зупинили автомобіль Toyota RAV, за кермом якого знаходився 34-річний житель Запорізької області.
19:41
У Харківській області за 8 місяців поточного року зроблено на 3,3 молока більше, ніж в 2013 році. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби обладміністрації, про це розповів перший заступник глави ХОДА Ігор Райнін.
19:38
90 тис. 612 харківських школярів, або 81,6% всіх учнів, відпочили і оздоровилися влітку 2014 року. Про це сьогодні, 17 вересня, на засіданні постійної комісії з соціального захисту й охорони здоров'я повідомив директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко.
18:07
17 вересня в Харкові пройшов протест проти закону, який передбачає особливий статус для окремих районів Донецької та Луганської областей.
12:31
У місті Лозова Харківської області вночі прогриміло відразу два вибухи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Харківської ОДА.
12:25
На даний момент в місті мешкає 167 жінок, які приїхали до Харкова з Донецької та Луганської областей, повідомляє «MyKharkov.info».