Харкiв

12:22
16 вересня працівники харківських ЗМІ зібралися біля Дзеркального струменю, щоб вшанувати пам’ять Георгія Гонгадзе.
17:21
Більше 13 тисяч людей, які були вимушені переїхати з Донецької та Луганської областей, знаходяться на медичному обліку в лікувальних закладах Харкова. Про це сьогодні, 16 вересня, повідомила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан. За її словами, серед цих людей - 5 тис. 67 дітей, 691 вагітна жінка та 167 новонароджених. Крім того, 4,5 тис. дітей із зони АТО прийняті до харківських шкіл і 1 тис. - до дитячих садків.
17:14
Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута 16 вересня під час робочої поїздки до Ізюмського району Харківської області відвідав ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод» (ІТРЗ), повідомляє сайт ХОДА.
16:51
КП «Харківські теплові мережі» планують подавати гарячу воду в житлові будинки протягом вересня. Про це сьогодні, 16 вересня, на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста повідомив директор ХТМ Сергій Андрєєв.
16:31
З бюджету Харківської області до кінця року виділять більше 3 млн гривень, які підуть на будівництво оборонних споруд на кордоні з Росією, повідомляє сайт «Главное».
16:18
У Харкові масово продаються контрабандні цигарки. Про це 16 вересня в прес-центрі інформаційного агентства "STATUS QUO" повідомив голова правління громадської організації "Правозахисне об'єднання "Свобода від маніпуляцій", керівник проекту "Харків без тютюнового диму" Олександр Калмиков. За його словами, випадки продажу контрабандних цигарок були виявлені в ході моніторингу дотримання заборони реклами тютюну, який традиційно проводить об'єднання.
16:04
На станції харківського метро "Завод імені Малишева" сьогодні, 16 вересня, в черговий раз шукали бомбу. Як повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області, інформація про замінування станції надійшла до міліції близько 12:25.
22:36
У Харківській області затримали чоловіка, який викрав у хлопця мопед. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВДУ в Харківській області, інцидент стався у Балаклійському районі. До міліції із заявою про викрадення мопеда "Delta" звернувся 22-річний місцевий житель.
21:59
У дорожній пригоді в Харківській області водій невстановленого авто збив пішохода.
21:50
II Українсько-польський соціальний захід з популяризації науки для дітей та молоді «Наукові пікніки» відбудеться 20 вересня в саду ім. Т. Шевченко. У «пікніках» візьмуть участь 20 команд з харківських вишів і наукових центрів - університету ім. Каразіна, «ЛандауЦентру», технічного університету «ХПІ», медичного університету, університету міського господарства ім. Бекетова, університету цивільного захисту України, аерокосмічного університету ім. Жуковського та інших вишів і центрів, які представлять більше 50 наукових експозицій.