Харкiв

00:22
На виконання декларації громадянського суспільства, затвердженої на Народному Віче 7.09.2014 року, представники громадських організацій та ініціатив нашого міста, узгодили єдину команду кандидатів у народні депутати для участі на позачергових парламентських виборах за мажоритарними округами м.Харкова.
23:53
09 вересня 2014 року в малому залі ХНАТОБа відбулось урочисте вшанування Харківської крайової організації Народного руху України. Членів осередку вітали політики, громадські діячі, колеги та різноманітні харківські митці.
23:13
Активістка ініціативи "Армія SOS" Аліна Михайлова поділилася враженнями від поїздки на війну у Facebook. Роздуми волонтерки є приводом замислитись для кожного. "Справжня Варта" подає текст зі збереженням авторської пунктуації.
16:58
Поетка Ольга Прохорчук презентувала у харківській книгарні «Є» першу збірку «Привези мені сонця».
23:41
6 вересня в Харкові біля пам’ятника Шевченку відбувся благодійний концерт. Під час заходу були зібрані кошти та необхідні речі для українських військових.
13:43
6 вересня в Харкові пройшла науково-практична конференція під назвою «Міфи про другу світову війну в сучасній політичній риториці», організована Українським інститутом національної пам'яті, Колегією Патріарха Мстислава та Харківським літературним музеєм.
23:16
5 вересня в незалежному культурному центрі«Indie» пройшла зустріч харківських вікіпедистів, де було обговорено перспективи розвитку україномовної Вікіпедії.
20:39
Харків має колосальний потенціал інвестиційної привабливості, вважають бізнесмени
12:03
4 вересня харків’яни долучилися до акції в підтримку мешканців Маріуполя. Подібні заходи пройшли в 11 містах України, в тому числі і самому Маріуполі.
23:13
Табір біженців в місті Лозова (Харківська область) отримав вантаж гуманітарної допомоги від Фонду земляцтва Донбасу.