Харкiв

19:26
3 вересня в арт-клубі «PINTAGON» відбулася прем’єра фільму Лідії Стародубцевої «Время истекло». Цей фільм розповідає про радіожурналіста Ігоря Померанцева, автора програми «Поверх барьеров».
17:43
3 вересня в харківському Літературному музеї відбулася презентація поезій Пауля Целана «Світлотиск» у перекладі Сергія Жадана та книги Тадеуша Боровського «У нас, в Аушвіці…» в перекладі Олександра Бойченка.
14:44
3 вересня в Харкові відбувся пікет облдержадміністрації, організований харківським Євромайданом. На ньому харків’яни вимагали від влади негайно розпочати підготовку Харкова до можливої агресії з боку російських військових.
23:27
2 вересня в Дзержинському районному суді відбулося засідання у справі меморіальної дошки Юрія Шевельова.
22:44
Потяг № 795/796 Харків-Дніпропетровськ укомплектували шістьма вагонами, модернізованими силами працівників Південної залізниці.
23:45
31 серпня в Харкові на площі Свободи пройшло чергове недільне віче, в ході якого був обговорений ряд найбільш злободенних проблем міста.
13:36
30 серпня в харківському Літературному музеї відбулося відкриття виставки «Музейон». В її рамках музейні педагоги відтворюватимуть навчальний процес шкіл різних країн, які існували в різні історичні пе ріоди.
11:15
30 серпня представники ГО "Громадська Варта Харків" та просто небайдужі харків`яни приєдналися до всеукраїнської акції «Непокаране зло зростає». Близько одинадцятої години ранку вони провели пікет напроти Комінтернівського райвідділу міліції.
19:40
Українських бійців, яких взяли в полон під Іловайськом, обміняють на російських десантників у Харкові. Про це у своєму Фейсбуці написав командир батальйону Донбас Семен Семенченко.
21:02
29 серпня у Харківському прес-клубі відбувся круглий стіл на тему «Журналістика війни: роль та відповідальність журналіста перед суспільством».