Харкiв

13:05
19 серпня в кінотеатрі «Боммер» відбувся показ фільму Сергія Лозниці «Майдан». Сам захід був присвячений героям Небесної сотні.
18:24
17 серпня в Харкові на площі Свободи відбулося вже традиційне недільне віче з концертом та ярмарком громадських ініціатив.
14:43
17 серпня активісти Євромайдану та Громадської Варти долучилися до міжнародної акції в підтримку федералізації Сибіру.
08:14
14 серпня 2014 року в Лозовій відбулася громадська акція на підтримку земляків, які беруть участь в АТО.
23:51
Харківський Літературний музей продовжує знайомити дітей з культурою інших народів та найкращими надбаннями світової дитячої літератури. 16 серпня в Літмузеї пройшов японський день.
23:45
16 серпня харківські музиканти (рок-гурт "Папа Карло", Борис Севастьянов, Люцина Хворост) вирушили на Донеччину до одного з військових таборів, щоб дати концерт для вояків.
15:52
Музиканти, поети, знавці філософії і просто любителі яблук зібралися 16 серпня на «ApPleinAir» на території музею Сковороди на Харківщині. Захід приурочений Яблучному Спасу – храмовому святу Сковородинівки. Гості пригощалися фруктами, розважалися і дізнавалися про життя й концепції Григорія Савича.
21:00
15 серпня в харківській галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбувся показ документальних фільмів про двох видатних українських художників – Катерину Білокур та Михайла Бойчука.
19:46
15 серпня в галереї «Костюринський провулок» пройшла зустріч з авторами та майстрами фестивалю «Дух ремесел».
12:56
З липня 2014 року в м. Лозова діє «Пункт збору благодійної допомоги мешканцям міста і району, які беруть участь в АТО». Його особливість полягає в тому, що усі придбані речі доставляються бійцям безпосередньо на фронт.