Харкiв

10:47
16 серпня о 10.00 в селі Щербанівка Обухівського району Київської області відбудеться урочисте відкриття пам’ятного знаку козакам і старшинам Щербанівської сотні Дніпровської повстанської дивізії отамана Зеленого (автор Михайло Горловий, архітектор Кий Данилейко).
09:08
Антитерористична операція в Донецькій та Луганській областях, завдячуючи зовнішньому втручанню, давно вийшла за рамки звичайної операції проти тероризму. Як би її не називали офіційно, все ж таки це війна. Війна, під час якої громадянами України відстоюється право мати власну державу.
13:44
Командир бойової машини піхоти батальйону "Схід" затриманий на території Харківської області
18:51
6 серпня харків’яни пікетували сесію міськради з вимогами люстрації владних структур та, зокрема, відставки Геннадія Кернеса.
19:27
5 серпня в харківській галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбувся показ фільмів «Далеке і близьке Іллі Рєпіна» та «Із спогадів художника». Обидві стрічки присвячені святкуванню 170-річчя з дня народження видатного художника.
00:52
Харківські дизайнери Марічка Рубан і Сергій Мішакін створили "антитерористичні" футболки. Гроші від їх продажу підуть на купівлю кровоспинних ліків для українських військових.
12:42
3 серпня в Харкові на площі Свободи пройшло недільне віче, але вже в новому форматі.
15:52
Як повідомляє УНІАН, у Харкові стався вибух на території Бронетанкового заводу, який займається ремонтом техніки для Збройних Сил України та рятувальників.
10:50
Ультрас «Металісту» та «Динамо» перед матчем своїх команд провели традиційний марш за єдність країни.