Харкiв

21:55
2 серпня в готелі «Kharkiv Palace» пройшов круглий стіл під назвою «Єдина країна», на якому були обговорені перспективи співпраці Харкова та Львова у сфері туризму
21:42
Спеціалісти "Харківміськгазу" впродовж трьох днів будуть ремонтувати газопровід у місті. Через це газ відключать у будинках Фрунзенського та Комінтернівського району.
19:06
Молодіжна організація ФРІ (Фундація Регіональних Ініціатив) організувала колективне написання листів українським солдатам.
13:55
1 серпня в Харківській муніципальній галереї пройшло відкриття художньої виставки «Вихід». На ній було представлено роботи трьох художниць – Євгенії Моргулян, Олени Лісничої та Ніни Виноградової.
02:44
В ніч на 1 серпня у Харкові в районі Залютіно відбулась пожежа. Вщент згоріла автівка голови Харківської міської організації ВО «Свобода» Олега Дебелого.
23:59
Як повідомив сайту «Справжня варта» член ради обласного відділення «Просвіти» Євген Левін, таке рішення було оголошене на зборах розширеного правління обласної «Просвіти».
22:28
31 липня пройшов круглий стіл під назвою «Співпраця», організований Харківським обласним відділенням Всеукраїнського об’єднання ветеранів.
12:06
30 липня харківські майданівці долучилися до всеукраїнської акції під назвою «Непокаране зло зростає», влаштувавши пікет біля Дзержинського районного суду.
18:54
Генеральна прокуратура України призупинила кримінальну справу проти мера Харкова Геннадія Кернеса через "важку хворобу". Він підозрюється у скоєнні злочинів за трьома статтями - «Катування», «Погроза вбивством», «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини». Зараз міський голова знову на лікуванні за кордоном.
16:45
Прес-центр АТО повідомляє, що бойовики з Луганської області просять про допомогу керівників російських регіонів та «козачих отаманів» із Росії.