Харкiв

16:10
Агентство «Франс Прес» з посиланням на Міністерство юстиції і безпеки Нідерландів повідомляє, що групі міжнародних експертів вже втретє не вдалося потрапити на місце падіння малазійського літака Боїнг-777.
16:01
61 дитина евакуйована з Луганського дитячого будинку. Їх спочатку перевезли до Куп'янська, а потім – до Харкова. Про це повідомляє прес-служба Харківської ОДА.
21:30
Після візиту до військової частини харківські майданівці зупинився в самому Краматорську. Тут вони зустрілися з учасниками місцевого Майдану.
21:03
27 липня харківські майданівці вирушили до Краматорську щоб підтримати українських військових. До них приєдналися активісти з Куп’янську, Донецьку, Луганську, Чугуєва та Миколаєва
10:58
26 липня в подвір’ї харківського Літературного музею пройшов доброчинний концерт Піано Екстреміста, який свого часу став музичним символом Революції.
10:03
Харківський літературний музей продовжує знайомити дітей з культурою інших народів та кращими зразками світової дитячої літератури. 26 липня в літмузеї пройшов африканський день.
12:12
24 липня біля готелю «Kharkiv Palace» відбувся реквієм пам’яті за загиблими пасажирами Боїнгу-777, збитому терористами. Вшанувати пам’ять жертв цього теракту прийшло біля 300 чоловік.
14:16
23 липня в незалежному культурному центрі «Indie» розповідали про безпеку в інтернеті та соціальних мережах. Бесіду провела голова правління ІЦ «Майдан Моніторинг» Наталка Зубар.
09:25
В планах – відвідання таких міст, як Батурин, Ніжин та Крути. Екскурсія триватиме з 2 по 5 серпня.
07:30
Вже 4-й рік поспіль «Фонд Кличко» проводить безкоштовний освітній табір «Школа Успіху» для дітей з усієї України. 23 липня Віталій Кличко разом з родиною завітав до табору під Києвом з метою розповісти дітлахам, чому слід займатися громадською діяльністю та волонтерством.