Харкiв

12:01
В Ізюмському районі кінь впав до каналізаційного колектора. Із ями завглибшки два метри коня витягав районний підрозділ рятувальників. Визволення постраждалого тривало півгодини.
00:08
6 липня харків’яни знову зібралися на черговому недільному віче. Мітингувальників прийшло небагато порівняно з минулим разом, проте цей захід запам’ятався двома закритими центральними станціями метрополітену.
20:58
В харківському Літературному музеї триває цикл заходів присвячених кращим зразкам світової дитячої літератури. Він першу чергу покликаний ознайомити дітей з визначними творами світових класиків та пробудити в них інтерес до читання.
19:27
4 липня в харківській галереї «Мистецтво Слобожанщини» пройшла друга лекція Дмитра Бадаєва з циклу «Фантастичний світ Дж.Р.Р. Толкієна».
22:51
3 липня в харківській книгарні «Є» пройшла презентація проекту екологічних таборів «Бергвальд», основна ідея якого – мінімізація шкідливого впливу людини на природу.
14:10
3 липня в харківському арт-клубі «Корова» пройшло обговорення перспектив підтримки діяльності неурядових організацій за рахунок бюджетних коштів. Захід був організований Інститутом розвитку суспільних інновацій та Всеукраїнською Мережею ЛЖВ.
17:44
9 липня в театрі імені Т.Г. Шевченка пройде творчий вечір заслуженої української акторки Ади Роговцевої. Початок заходу – о 19.00.
18:14
Мер Харкова Геннадій Кернес поїхав із Харкова. За офіційною інформацією, він потребує "оперативного лікування". Керувати містом за відсутності міського голови буде секретар міськради Олександр Новак.
20:17
Про результати першого дня поновленої антитерористичної операції розказали міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та командувач Нацгвардією Семен Полторак.
16:08
У неділю, 29 червня, співробітники СБУ затримали терористів, які мінували залізничну колію на ділянці руху Київ - Харків.