Харкiв

13:08
Вночі біля в’їзду у місто збоку Рогані було знищено блокпост, влаштований активістами Євромайдану.
13:08
Напередодні Світлого свята Великодня митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій звернувся до парафіян у зв'язку з останніми подіями, що відбуваються на Слобожанщині.
00:54
17 квітня в харківській книгарні «Є» український письменник Макс Кідрук презентував одну зі свої нових книг – «На Зеландію».
20:24
У Харкові в центрі міста зафіксували автомобіль з російськими номерами та написом "Прокуратура Российской Федерации"
13:41
Вранці 17 квітня в харківську міліцію надійшло повідомлення про замінування будівлі міської ради на площі Конституції.
00:57
16 квітня в харківській книгарні «Є» пройшла презентація книги Володимира Маслійчука «Іван Мазепа і Слобідська Україна».
13:48
Цього року свято Великодня припадаэ на 20 квітня. У передсвяткову ніч в усіх храмах Харкова та області пройдуть святкові богослужіння, святити паски будуть і в суботу, і в неділю
19:08
В умовах, коли на сході України відбуваються спроби силових захоплень адмінбудівель органів влади, силових відомств та всілякі намагання дестабілізувати ситуацію, працівникам міліції неабияку допомогу в охороні порядку надають представники громадських формувань.
14:03
Служба безпеки України встановила особу ватажка російської диверсійної групи, яка тероризує місцеве населення, захоплює адміністративні будівлі, дестабілізує суспільно-політичну ситуацію у Східних областях України.
12:35
Радник харківського губернатора з гуманітарних питань Ігор Розсоха розповів, чому міліція і досі бездіяльна