Харкiв

12:29
9 квітня в рамках «Вільного університету» Ігор Булгаков прочитав лекцію під назвою «Роль, місце і задачі оборони України в загальнодержавній системі захисту населення в умовах ЧС. Захід відбувся в кінотеатрі «Бомер».
10:36
Велозаїзд, що проводиться щороку в травні в центрі Харкова, скасовується через «масові політичні провокації в місті». Натомість організатори пропонують місцевим велосипедистам долучитися до київського «Велодня» або влаштувати невеликі велопробіги подалі від центру міста.
22:53
У Кривому Розі місцеві активісти організували зустріч екс-губернатора Харківської області, кандидата в Президенти України Михайла Добкіна, закидавши його автомобіль яйцями, петардами і облили зеленкою.
22:25
Недільне віче, яке пройшло в Харкові 13 квітня, не обійшлось без жертв. Сепаратисти з бітами та георгіївськими стрічками в черговий раз атакували майданівців.
14:25
У центрі Харкова сталася сутичка між Евромайданом й Антимайданом.
14:04
Традиційно в неділю центр Харкова «поділили» мітинги Майдана і Антимайдана.
21:38
Сьогодні у Харкові кілька тисяч людей взяло участь в акції на підтримку цілісності України.
21:11
12 квітня, близько 16 години співробітники міліції в селищі Чутове Полтавської області зупинили кілька автобусів, які рухалися по трасі Київ-Харків.
19:19
Сьогодні, 12 квітня, в Харкові пройшов грандіозний спортивний захід, до якого в місті так довго готувалися - Харківський міжнародний марафон.
18:38
Четверо чоловіків намагалися провезти в поїзді картонну коробку, наповнену саморобними вибуховими пристроями.