Харкiв

14:55
На засіданні Вченої ради Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого його ректор Василь Тацій запропонував зібрати кошти для підтримки української армії.
09:45
23 березня в харківській книгарні «Є» відбулася презентація нової книги Андрія Любки «Спати з жінками». Модерував зустріч Ігор Зарудко.
21:20
22 березня Сумський обласний комітет молодіжних організацій в рамах проекту «Мій вибір – моя гідність» проводить в Харкові зустріч з молодими активістами.
11:17
Волонтери «Червоного Хреста» супроводжують усі громадські акції, які проходять у Харкові.
09:50
19 березня з ініціативи Демократичного Альянсу та харківського Євромайдану почав діяти «Вільний університет», який включає в себе цикл лекцій від експертів у сферах економіки, політології та нових медіа.
12:26
На тлі загострення ситуації в Україні Спілка української молоді (СУМ) 18 березня організувала зустріч із всіма, хто хотів більше дізнатись про надання першої допомоги в найрізноманітніших випадках: від опіків до кульових поранень.
00:53
18 березня в незалежному культурному центрі «Indie» пройшла прес-конференція громадського діяча Юрія Кальченка, який розповів, як протягом багатьох років простих харків’ян обкрадали здирницькими тарифами на опалення.
20:57
17 березня в Харкові пройшов збір підписів під петицією, в якій жителі міста виразили свій протест проти агресії Росії.
19:26
Вдень 16 березня біля 500 агресивно настроєних сепаратистів вдерлися до харківського осередку «Просвіти» на вулиці Римарській, 18 і вчинили там справжній погром.
13:43
14 березня біля Генерального консульства Російської Федерації провели пікет під назвою «Я не можу мовчати».