Харкiв

00:05
У Харкові проросійські радикали напали на офіс громадської організації «Просвіта», розташований у самісінькому центрі міста, на вулиці Римарській, 18.
16:50
Серед робочого дня у четвер, 13 березня, на харківському майдані Свободи зібралося кілька тисяч людей.
14:40
12 березня в харківській книгарні «Є» український письменник Богдан Коломійчук презентував свою нову книгу – «Таємниця Єви».
14:49
10 березня в Культурному центрі Київського району міста провели концерт, приурочений до 200-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка.
15:18
Запланована на 10 березня зустріч харків'ян з лідером партії "УДАР" розпочалась з традиційних читання молитви та співання гімну.
16:36
Традиційний недільний Майдан у Харкові 9 березня не міг залишитися осторонь від такої визначної дати і вшанував пам'ять про Великого Кобзаря різноманітними заходами.
08:54
6 березня в харківській книгарні «Є» відбулась презентація нової книги одного з найпопулярніших белетристів сучасної української літератури Андрія Кокотюхи.
21:27
Харківське історико-філологічне товариство поширило звернення до науковців світу про події в місті та в Україні.
10:43
Проросійськими силами на 5 березня було анонсовано проведення мітингів по всій території Південно-східної України.
13:06
Комісія у справах молоді Української греко-католицької церкви (УГКЦ) запрошує студентів з Донецька, Запоріжжя, Луганська, Дніпропетровська, Харкова, Маріуполя, Кривого Рогу, Криму на вихідні до Львова.