Харкiв

23:18
21 лютого на харківський Євромайдан прийшло близько 5 тисяч людей. Зібрались вони для того, щоб віддати шану людям, вбитим на вулицях Києва.
17:42
Щойно авто з Юлією Тимошенко у супроводі міліцейської машини покинуло територію харківської лікарні.
17:00
Колишній голова Харківської обласної державної адміністрації, народний депутат фракції ВО «Батьківщина» Арсен Аваков призначений сьогодні виконувачем обов'язків міністра внутрішніх справ України.
16:39
Як повідомив в ефірі "5-й каналу" активіст харківського Євромайдану Борис Захаров, сьогодні на вулиці Харкова вийшло тридцять тисяч жителів міста.
14:08
Відомий український олігарх Ігор Коломойський, який більшу частину часу проживає в Європі, напередодні сьогоднішнього харківського з'їзду переляканих українофобів публічно звернувся до його "делегатів" і окремо до однієї людини - мера Харкова Геннадія Кернеса (перекладено українською):
22:25
Сьогодні в Харкові колишній прем'єр, а нині звичайний "папєрєднік" Микола Азаров зустрічався з партійним активом Партії регіонів.
21:24
Сьогодні ввечері Верховна Рада схвалила закон про недопущення переслідувань затриманих учасників масових акцій протесту. Він радикально змінює правовий статус всіх людей, які зараз затримані або засуджені за участь у масових протестах за останні 3 місяці.
21:17
На задньому дворі обласного управління СБУ палять велику кількість документів.
19:18
Харків'яни масово сьогодні ринулися забирати свої кошти з Приватбанку.
01:46
Після полудня по соціальним мережам почав поширюватися заклик блокувати виїзд курсантів Академії внутрішніх військ, розташованої неподалік центру міста, на площі Повстання.