Харкiв

17:47
22 січня в Харкові пройшов пікет напроти будинку обласної ради і державної адміністрації. Його причиною стало введення в дію антиконституційних, на погляд багатьох, законів від 16 січня, які перетворюють Україну на державу безправних людей.
17:16
Харківський міський голова назвав прихильників Євромайдану прибульцями. Як вправний кіномеханік старих часів він демонстрував депутатам цікаві картинки з життя різних епатажних персонажів, які в міській голові, ймовірно, якось пов'язані з бюджетом та іншими проблемами міста.
13:00
21 січня в приміщенні харківської книгарні «Є» Сергій Жадан провів автограф-сесію, яка відбулася в рамках презентації його нової книги «Месопотамія». Письменник скористався заходом, щоб закликати людей допомогти волонтеру Олегу Колотію, який серйозно постраждав, захищаючи книгарню "Є" від "тітушок" (конкретні потреби цієї мужньої людини та реквізити для переказу грошей дивіться внизу за посиланням).
05:57
На площі Свободи 21 січня демонтували паркан та почали встановлювати сцену. Від новорічних прикрас залишилась тільки ялинка. На сайті Харківської міської ради анонсують покладання квітів до пам'ятника Шевченку і засідання - планове та позапланове. Про жодні концерти в центрі міста не йдеться.
20:13
22 січня на Майдані Свободи планують зібрати харківських бюджетників, які мають висловити свою незмінну дяку та підтримку найвищій владі. Віктору Януковичу, мабуть, на День Соборності погано святкується без участі свіжоморожених слобожанських однопартійців.
16:46
Скандально відомий харківський губернатор Михайло Добкін у соціальних мережах написав, що починає збирати документи для заборони діяльності .
21:40
У Харкові знову опозиційний політик був залитий зеленкою.
17:13
Колоритний губернатор Харківщини Михайло Добкін написав, що дії активістів «Правого сектору» йому нагадують події 1941 року.
16:13
У Харкові протягом двох останніх місяців спостерігається пожвавлення культурно-мистецького життя. Місто відвідують імениті особи зі сфери літератури, музики (Оксана Забужко, Ірена Карпа, брати Капранови), водночас і самі харківці активно долучаються до мистецького руху, організовуючи різноманітні заходи на підтримку Євроінтеграції.
13:10
З червня 2014 року з харківського аеропорту почнуть виконувати новий бюджетний рейс до Барселони.