Харкiв

16:10
Поблизу села Чкалівське Чугуївського району Харківської області на відстані 30 метрів від автошляху «Харків-Луганськ» місцеві мешканці виявили снаряд часів Другої світової війни. Про це повідомили у Територіальному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області.
21:12
Про це сьогодні, 14 лютого, на засіданні постійної комісії з питань містобудування повідомила заступник Харківського міського голови з питань містобудування, архітектури та земельних відносин Тетяна Овінникова.
19:33
Відтепер, каси попереднього продажу квитків вокзалу Харків-Пасажирський, які розташовані на вулиці Слов'янській, 6, будуть працювати з 8-00 до 16-45 години, вихідні дні - субота та неділя.
13:17
21 лютого 2013 року відбудеться лекція Оксани Кісь (Харківські Феміністичні Студії): Кому в Україні потрібна жіноча історія? Де були українські жінки у вирішальні моменти історії України? Що робили вони, коли руські князі закладали підвалини української держави та запроваджували християнство? Чим займалися, коли герої-козаки творили основу української нації?
12:17
Харківська правозахисна група (ХПГ) проводить 19-23 березня 2013 року в м. Харків Дванадцяту школу з прав людини для активістів українських правозахисних неурядових організацій за сприяння Національного фонду демократії (США).
23:22
Дев'ятеро засуджених жінок, які відбували покарання у Качанівській виправній колонії № 54, були звільнені умовно-достроково. Як повідомили в Управлінні Державної пенітенціарної служби України (ДПтСУ) в Харківській області, 8 лютого жінки були звільнені «завдяки сумлінній праці та бажанню виправитися».
18:37
Працівники прокуратури Харківської області відмовилися від заробітної плати за один день і на зібрані кошти подарували дітям з цукровим діабетом інсулінові помпи. Прокурор Харківської області Геннадій Тюрін в Обласній дитячій клінічній лікарні передав 6 сім’ям інсулінові помпи та 2-місячний комплект витратних матеріалів.
21:39
Зі складів військової частини А-2136, що в Шевченківському районі Харківської області, на утилізацію за межі України вивезли чергову партію компоненту ракетного палива «меланж» (- окислювач ракетного палива) вагою 380 тонн.
14:07
У приміщенні Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна відкрився Українсько-індійський академічний центр. Урочиста церемонія відкриття академічного центру пройшла за участю Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Індія в Україні Раджіва Кумара Чандера та керівників харківського вишу.
01:41
7 лютого у Харкові відбулась підсумкова колегія за результатами роботи Головного територіального управління МНС України у Харківській області у 2012 році.