Харкiв

15:34
У Центральну клінічну лікарню «Укрзалізниці» в Харкові для зустрічі з екс-прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко прибули спостерігачі від Європейського парламенту України колишній Президент Польщі Александр Кваснєвський та екс-президент Європарламенту Пет Кокс.
12:00
У центрі Харкова, на вулиці Пушкінській, 84, де зводиться нове приміщення бібліотеки Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого, загинув будівельник приватної фірми.
10:07
Урочиста церемонія відкриття Українсько-Індійського академічного центру розпочнеться в четвер, 7 лютого, о 14:00 годині, повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації.
08:55
Партія меланжу вагою понад 375 тонн завантажена в цистерни та готова до вивезення з військової частини А-2136 Шевченківського району Харківської області. Про це повідомляє прес-службі Харківської облдержадміністрації з посиланням на першого заступника голови ОДА Валентина Дулуба.
11:29
За даними Головного територіального управлінні МНС України в Харківській області, пожежа сталася сьогодні близько 2:18 у приватному будинку, розділеному між чотирма господарями, по вулиці Гвардійській, 108.
22:50
Міжнародний аеропорту «Харків» з березня 2013 року відкриває регулярні рейси до Баку - столиці Азербайджану. Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту «Харків».
22:16
У Харкові на території ВАТ «Турбоатом» сталося загоряння на електропідстанції, що розміщена на території підприємства. Інформацію про це підтвердив помічник начальника Головного територіального управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Ігор Лупандін.
12:53
Фракція «Батьківщина» в Харківській обласній раді вимагає оприлюднити текст Угоди «Про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Юзівська, між державою Україна та компанією «Шелл Експлорейшн енд Продакшн Юкрейн Інвестментс (ІV) Б.В.» та ТОВ «НАДРА ЮЗІВСЬКА» на офіційному сайті облради.
20:36
За втручання прокуратури Харкова комунальне підприємство «Жилкомсервіс» розрахувалось з комунальним підприємством «Харківські теплові мережі» за спожите тепло. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харкова.
19:30
Народний депутат від ВО «Свобода», харків’янин Ігор Швайка через суд оскаржуватиме рішення Харківської облради про погодження проекту угоди про розподіл вуглеводнів, що видобуватимуться на ділянці Юзівська.