Харкiв

17:24
Протягом 2012 року довкіллю Харківської області було завдано шкоди на суму 48,6 млн грн. Як повідомили у Державній екологічній інспекції в Харківській області, відповідний розрахунок було проведено після проведених за минули рік перевірок на 965 об’єктах регіону.
11:53
У Харкові прокуратура за незаконні перевірки притягнула до дисциплінарної відповідальності шістьох інспекторів територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Харківській області.
17:09
Вартість проїзду в приміському сполученні на Південній залізниці залишиться без змін. У прес-службі Південної залізниці повідомили, що питання індексації тарифів на проїзд у приміських електричках уже було погоджене, однак від підвищення вартості квитків довелося відмовитися, «враховуючи невисокий рівень прибутків більшої частини населення в Харківській, Сумській, Полтавській регіонах».
15:10
Спеціалісти Державної екологічної інспекції в Харківській області під час перевірки виявили факт скидання ТОВ «Екологія» стічних вод у річку Роганка.
13:00
Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна 29 січня відсвяткував 208-у річницю з дня відкриття. У рамках святкування річниці керівництво університету, декани факультетів, викладачі та студенти взяли участь в урочистому покладанні квітів до пам'ятника засновнику університету В. Каразіну, після чого в актовому залі відбулось урочисте засідання Асамблеї Вчених рад вишу.
10:05
У Київському районі Харкова внаслідок отруєння чадним газом у приватній оселі по вулиці Барнаульській, 16 загинуло троє людей.
18:00
У Красноградському районі Харківської області на 107-му км автошляху Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта внаслідок лобового зіткнення спеціального автомобіля Управління державної служби охорони (УДСО) Hyundai Tucson та автомобіля ВАЗ-2106 загинула одна людина, ще двоє були травмовані.
10:40
27 січня 2013 р. в Свято-Дмитрівському храмі Української Автокефальної Православної Церкви вшанували пам'ять героїв оборони Києва, що полягли під Крутами 29 січня 1918 року.
22:01
«Для багатьох тисяч людей звичайний папірець із печаткою міг означати або життя, або смерть. Цей факт, яким би фантастичним він не здавався, є, тим не менш, яскравим коментарем до антигуманності нашого часу». Дороті Томпсон, журналіст
15:54
26 січня, в рамках конференції обласної організації ВО «Свобода», відбулась зустріч представників опозиційних сил з питання підготовки до проміжних виборів до Харківських міської та обласної рад, які призначені на 24 лютого 2013 р.