Харкiв

20:50
Необхідний для реалізації обласного спортивного комплексу «Металіст» пакет документів планується зібрати до ІІІ кварталу 2013 року. Як повідомив сьогодні журналістам голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, зараз продовжується збір документів, які необхідні для виставлення на продаж стадіону «Металіст».
17:27
Видобуток нетрадиційного газу, який на території Харківської області буде проводити компанія «Шелл», екологічно безпечніший, ніж виробництво атомної енергії. Як повідомляє прес-службі Харківської облдержадміністрації, про це в програмі «Час. Підсумки дня» в ефірі «5 каналу» заявив голова ОДА Михайло Добкін.
15:18
На Харківщині підписано Меморандум взаєморозуміння між органами влади та виробниками і продавцями хліба. Як повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації, Меморандум передбачає забезпечення стабільних обсягів продажу та незмінний рівень роздрібних цін на хліб соціальних сортів, виготовлений за простою рецептурою.
23:05
У Харкові під час пожежі у десятиповерховому житловому будинку по вулиці Кривомазівській пожежні врятували десятеро людей, у тому числі двох дітей.
21:19
У Київському районі Харкова працівники відділу податкової міліції виявили та виявили понад 21 тис пачок безакцизних цигарок на загальну суму 250 тис грн.
19:14
Як повідомляється на офіційному сайті Харківської обласної організації ВО «Батьківщина» «гаряча лінія» буде відкрита в громадській приймальні депутата Харківської обласної ради Івана Варченка (фракція «Батьківщина»).
08:58
21 січня у Харківській обласній бібліотеці для юнацтва (ХОБЮ) відбулося урочисте відкриття масштабного, новаторського проекту - обласного соціально-благодійного профорієнтаційного конкурсу «Знайди свій шлях», організаторами якого виступили бібліотека та Ротарі Клуб "Харків Мультінешнл".
17:10
Як зазначили на Південній залізниці, нова вартість проїзду в приміському електричному транспорті вже погоджена в установленому порядку з Харківською, Полтавською та Сумською обласними державними адміністраціями.
15:47
У Харкові під час пожежі у дев'ятиповерховому житловому будинку по вулиці Свинаренка, 7 рятувальники евакуювали 16 осіб.
10:46
Харківські обласні організації опозиційних політичних партій підписали угоду про спільні дії на проміжних виборах до місцевих рад регіону. Відповідну угоду під час урочистого мітингу до Дня Соборності України, який відбувся у пам'ятника Т.Шевченку, виголосив голова Харківської облорганізації ВО «Свобода», народний депутат України Ігор Швайка.