Харкiв

14:33
Олександр Кацуба, депутат Харківської міської ради, призначений заступником голови правління НАК “Нафтогаз України”. До цього часу 26-річний "регіонал" був заступником голови правління державного акціонерного товариства «Чорноморнафтогаз».
12:05
Члени Великобурлуцької районної парторганізації УДАР повідомили про величезний скандал і невизнання нового голови їх осередку. Як виявилося потім, з партії також виключили заступника голови Харківського обласного осередку партії УДАР Катерину Курашову.
09:19
Цього разу обласний осередок «Просвіти» очолив Олександр Ґава – автор низки брудних звинувачень проти видатного режисера українського театру Леся Курбаса.
21:30
3 грудня Україна відсвяткувала 290-річний ювілей мудреця й поета Григорія Сковороди. Навіть пошукова система Google на головній сторінці розмістила дудл (фонову картинку) із зображення мандрівного філософа. Святкові заходи відбувалися в Києві і в Чорнухах, Полтаві і Переяславі, містах і містечках. Харківщина, звісно, теж не стояла осторонь.
12:36
Конфлікт стався 26 листопада поточного року під стінами Дзержинського райсуду міста Харкова. Журналіст медіа групи «Адвокат-Консалтинг» Андрій Бородавка подав заяву про вчинення хуліганського нападу і перешкоджання журналістській діяльності. Водночас Олег Однороженко обвинувачення заперечує.
11:26
1 грудня - День працівників прокуратури України. Напередодні кілька десятків активістів-екологів з організації «Зелений фронт» прийшли до Обласної прокуратури з «привітаннями».
08:47
Українська молодь завжди була і є пріоритетним напрямком у вихованні справжніх патріотів України, бо вона - є майбутнім нашої держави. Саме тому, активісти ГПО «Українська справа» вирішили іти до українського шкільництва аби в Харкові ставало більше патріотів нашої держави, які будуть знати й шанувати українську землю, традиції та історію власного народу.
14:43
Завтра в Харкові відбудеться екологічна вечірка. Така імпреза у нашому місті відбувається вже третій рік поспіль. Цікава і варта відвідування ця подія, навіть тільки через те – що це Харків.
19:53
Щирі й доброзичливі жителі села Велика Бабка вірять у те, що власними силами можна всього домогтися. «Тільки правових знань не вистачає», – бідкаються вони. 16 листопада 2012 р. у селі відбувся виїзний прийом «Центру правової підтримки та інформації» Чугуївської правозахисної групи.
05:58
Жалобна хода від майдану Конституції до Молодіжного парку завершилася панахидою за спокій душ загиблих у цей страшний період. Короткі виступи мали громадські діячі та політики. Свічки пам’яті запалювали на Майдані Свободи та біля пам’ятника Тарасу Шевченку.