Харкiв

03:07
Суддя В. Труханович призначила судово-медичну експертизу, яка визначить ступінь завданої шкоди здоров’ю позивачки Олени Решетько. На цей час судові засідання будуть призупинені.
01:51
Судовий позов на виселення подав Харківський Національний Університет ім. В. Н. Каразіна. Попри те, що вхід до приміщення було заблоковано ще влітку, громадському об’єднанню «Поступ» продовжують нараховувати борги за оренду приміщення.
23:36
Кримінальна справа порушена проти ідеологічного референта організації «Патріот України» Олега Однороженка тягнеться ще з 8 червня 2009 року. Протягом цих трьох років час від часу проводились засідання апеляційних судів, на яких вирішували чи брати обвинувачуваного під варту на період досудового слідства чи ні.
21:47
Цієї осені стартувала вже друга ініціатива харківських активістів щодо проведення благодійного аукціону лотів-зустрічей з цікавими та відкритими до спілкування людьми Харкова.
14:27
Міська влада пояснює, що збій у харчуванні дітей відбувся через протест постачальників продуктів.
22:26
Члени партії ВО «Свобода» захопили Харківський осередок Товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка. Звітно-виборчі збори насильницьким чином вів голова місцевого партосередку ВО «Свобода» Ігор Швайка. Усім хто не погоджувався з його репліками та діями новообраний нардеп наказував позакривати роти та обіцяв силоміць вивести їх за двері.
21:20
Цієї осені Kharkov Fashion Days освоює світові стандарти: показ нових колекцій - за півроку до того, як настане час їх носити.
15:57
Врятувати життя людині – це подвиг, щастя, вдячність і шлях до духовного самовдосконалення. Волонтери Червоного Хреста навчають як визначити передсмертний стан, відновити дихання, зупинити кровотечу, надати першу допомогу при інсультах, інфарктах, обмороженнях тощо.
01:06
Три судових засідання було проведено підпільно. Запобіжний засіб утримування в СІЗО Олегу Однороженку замінили підпискою про невиїзд. Четвертого разу потерпілому повідомили лише дату і вказали неправильний час початку судового засідання, внаслідок чого він спізнився.
13:56
До цієї справи адміністрація заводу долучила пресу та працюючих цього підприємства. Про діяльність судді В. Труханович з’ясувалися нові факти.