Харкiв

09:46
У березні п'ятеро дівчат вибороли перемогу в обласному турнірі юних журналістів, який проходив у Харкові.
16:09
Книгарня «Є» запрошує на презентацію проекту «Євроавтобус», що відбудеться 2 квітня (Харків, вул. Сумська, 3). Початок — о 18:00.
12:20
27 березня харківські молодіжні громадські організації влаштували акцію «Міліція – досить клеїти молодь» на підтримку херсонських студентів, яких затримали за розповсюдження листівок з нашим улюбленим президентом та поетичним підписом «Широка страна моя родная, много в ней лесов, полей и рек! Я другой такой страны не знаю, Президент которой – бывший зек».
21:10
Попередній голова Харківської обласної спілки письменників Іван Перепеляк на зборах членів спілки набрав 18 голосів, Анатолій Стожук – 41, 1 бюлетень визнали недійсним.
13:32
Був колись такий дядько – Джордж Карлін. Філософ, інтелектуал та досить суперечлива особистість. Був, і є популярним коміком-філософом, який збирав багатотисячні зали слухачів.
12:48
Слідом за дитсадками, антитерористичні навчання провели для керівників лозівських шкіл. Вони проходили 21 березня у ліцеї № 4. Практичний день цивільної оборони почався з методичних засідань, потім свої навички показували школярі. В актовій залі учасники навчань і учні вшанували хвилиною мовчання жертв терористичних нападів в усьому світі.
13:05
«Дім на півдороги» - це назва центру повернення у суспільство жінок, яких нещодавно звільнили з в'язниць. Створила цей заклад благодійна організація "Конвіктус Україна" за фінансування уряду Швеції.
21:05
Журналіст Андрій Войцеховський подав заявку на власний особистий пікет біля будинку Харківської обласної адміністрації на майдані Свободи. Пікетування призначено на 27 березня з 14.00 до 16.00.
10:09
У місті Лозова площу Праці хочуть перейменувати на честь Малиновського. Один з ініціаторів перейменування — депутат Харківської обласної ради і перший секретар міського комітету Компартії України Микола Карасюк.