Харкiв

21:48
Анатолій Гриценко поділився своїм баченням узгоджених дій опозиційних сил на виборах. Партія «Громадянська позиція» повідомила про готовність до відкритих виборчих списків і праймеріз.
13:16
У першу чергу громадські діячі Харківщини вимагають від партій формувати відкриті виборчі списки, взяти на себе чіткі зобов'язання подати законопроект про відкликання обраних депутатів як Верховної Ради України, так і місцевих рад, і підтримати його під час голосування.
11:10
Про режисерську спадщину і міфи, які виникли в народі довкола постаті визначного українського режисера, розповіли дослідники Леся Курбаса.
10:40
Вчора, 14 березня 2012 року в Лозівському краєзнавчому музеї пройшла зустріч харківського поета Олександра Щукіна та літературного критика, журналіста, одного з фундаторів харківського товариства «Спадщина», директора Гуманітарно – літературної асоціації Г.С. Сковроди (ГЛАС) Валерія Дяченка з членами Лозівського літературного об'єднання «ЛІГОС».
18:31
Нещодавно відбулась чергова презентація книги члена партії ВО «Свобада» Олександра Ґави «Вічна таїна театру». Автор доводить, що Лесь Курбас перетворював акторів українського театру на роботів, давав грати ролі непрофесійним акторам і в такий спосіб знищував український академічний театр. Крім того, свободівець звинувачує Леся Курбаса у тому, що він начебто співпрацював із совєтськими спецслужбами і виконував їх замовлення, руйнуючи, власне, український театр.
23:57
Два юнаки спортивної статури вчора ввечері завдали тяжких тілесних ушкоджень захиснику соснового лісу, Володимиру Крамаренку. До лікарні його привезли у стані клінічної смерті.
14:17
Оргкомітет Всеукраїнського "Параду вишиванок-2012", в рамках промо-туру, прямує до Харкова. Завтра, 14 березня, о 13.00 голова оргкомітету Ігор Добруцький та голова художньої ради фестивалю Олег Скрипка проведуть прес-конференцію в стінах прес-центру Харківської міської ради.
00:33
Під час зібрання були сформовані першочергові завдання жіночого руху, запропоновано гімн і символіку та визначено час і місце наступної зустрічі.
18:23
Під час презентації книги Богдана Червака «З цим переможемо» було повідомлено про підготовку до проведення Другого Конгресу Українських Націоналістів.
13:14
Харківська книгарня «Є» та київське видавництво «Темпора» запрошують на презентацію книги есеїстики про 25 регіонів України «Соломонова Червона Зірка», яка відбудеться 15 березня. Початок — о 18:00. Учасники: Олександр та Леонід Ушкалови, Лесь Белей.